Alegerea robotului de trading

Pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro a aparut al doilea capitol din “Biblia utilizatorului de FAP Turbo” pe care am transformat-o in “Biblia utilizatorului de roboti de trading” Iata primele paragrafe din capitolul destinat alegerii robotului de trading: Observatie: M-am decis sa tranform acest manual din “Biblia utilizatorului de FAP Turbo” in “Biblia utilizatorului de roboti de […]

Pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro a aparut al doilea capitol din “Biblia utilizatorului de FAP Turbo” pe care am transformat-o in “Biblia utilizatorului de roboti de trading” Iata primele paragrafe din capitolul destinat alegerii robotului de trading:

Observatie:

M-am decis sa tranform acest manual din “Biblia utilizatorului de FAP Turbo” in “Biblia utilizatorului de roboti de trading”. In acest fel voi adapta liniile-ghid ale lucrarii la directiile generale pe care trebuie sa le aiba in vedere un trader incepator atunci cand utilizeaza robotii de trading. Ca atare a aparut un nou capitol (cel de fata) legat de alegerea robotului de trading. In plus veti putea utiliza acest manual si in cazul in care doriti sa tranzactionati cu alti roboti decat FAP Turbo.

Alegerea unui robot de trading poate fi o decizie grea, mai ales daca esti incepator in domeniul investitiilor la bursa sau in Forex. E necesar sa tii seama de mai multi factori, a caror complexitate poate fi inteleasa mai ales de traderii cu experienta. In acest capitol voi prezenta implicatiile acestor factori in decizia ta.

Iata factorii de care trebuie sa tii seama:

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD