Am primit banii inapoi!

Tocmai s-a incheiat, pentru mine, saga falimentului alpari.co.uk: am primit banii din contul de trading pe care i-am avut la defunctul broker. A fost un parcurs interesant, in care am optat pentru o oferta primita din partea ETX, firma care a cumparat baza de date cu clientii alpari.co.uk. Cu alte cuvinte, am cerut ca banii […]

Saga alpari.co.uk s-a sfarsit!

Saga alpari.co.uk s-a sfarsit!

Tocmai s-a incheiat, pentru mine, saga falimentului alpari.co.uk: am primit banii din contul de trading pe care i-am avut la defunctul broker.

A fost un parcurs interesant, in care am optat pentru o oferta primita din partea ETX, firma care a cumparat baza de date cu clientii alpari.co.uk. Cu alte cuvinte, am cerut ca banii primiti de la FSCS sa fie virati direct in noul meu cont de la ETX. Acum cateva zile am primit confirmarea ca banii au fost virati.

In principiu as putea sa incep sa tranzactionez din nou peĀ  contul demonstrativ real de la ETX. Pentru ca vara este aproape, iar vara nu tranzactionez, voi pune pe “Pauza” tranzactionarea cu acest cont si voi reincepe sa tranzactionez din toamna. Intre timp m-am hotarat sa schimb si VPS-ul de trading cu unul de dincoace de ocean, din Germania. E vorba de Contabo, unde mai am un VPS inchiriat pentru leducativ.com

Am in plan sa fac un curs online despre tranzactionarea cu roboti de trading, in viitorul apropiat, probabil in primavara lui 2016. In cadrul acestui curs, un modul va fi despre procesul de recuperare a banilor, in cazul falimentului brokerului tau, modul in care voi povesti detaliat despre experienta mea in acest sens.

Spor la trading!

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD