Analiza saptamanii 3-10 iulie 2009

Iata situatia detaliata a contului dupa 3 saptamani de activitate: Dupa cum se observa, am tranzactionat doar perechile usdcad si eurchf usdcad Continua sa fie perechea favorita, cu cea mai buna rata de castig si cu cel mai mare profit. eurchf Aceasta pereche a performat mai slab, fiind in usoara pierdere (nesemnificativa fata de volumul […]

Iata situatia detaliata a contului dupa 3 saptamani de activitate:

a10iulie2009

Dupa cum se observa, am tranzactionat doar perechile usdcad si eurchf

usdcad

Continua sa fie perechea favorita, cu cea mai buna rata de castig si cu cel mai mare profit.

eurchf

Aceasta pereche a performat mai slab, fiind in usoara pierdere (nesemnificativa fata de volumul contului). Voi continua s-o mentin la trading. In continuare apar operatiuni cu profit zero, situatie ciudata care observ ca se repeta si la alti traderi care utilizeaza FAP Turbo. eurchf a avut o singura investitie de acest gen, care se reflecta in statistica (4 operatii, 2 pozitive, una negativa si una pe zero)

Setari

Voi mentine aceleasi setari ale contului si saptamana viitoare.

Aspecte tehnice

Am mai experimentat un reboot neplanificat la VPS, fara nici un fel de impact asupra tranzactionarii. Am inceput o analiza detaliata a problemei si caut solutii care sa protejeze activitatea de trading. Voi dedica cat de curand un articol acestei teme.

Cel putin pentru mine, VPS-ul este in continuare singura solutie viabila tehnic.

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD