Capitolul 1 din “Biblia utilizatorului de FAP Turbo”

Pe site-ul comunitatii fapturbo.ro a aparut primul capitol din Biblia utilizatorului de FAP Turbo, pentru traderii incepatori. Va prezint primele paragrafe din acest capitol. De ce tradingul automat este atit de tentant pentru incepatori? Pentru ca lumea crede ca poate face bani din trading, lasandu-se in totalitate pe seama unui robot care se ocupa de […]

Pe site-ul comunitatii fapturbo.ro a aparut primul capitol din Biblia utilizatorului de FAP Turbo, pentru traderii incepatori. Va prezint primele paragrafe din acest capitol.

De ce tradingul automat este atit de tentant pentru incepatori?

Pentru ca lumea crede ca poate face bani din trading, lasandu-se in totalitate pe seama unui robot care se ocupa de tot, incepand cu analiza pietei, continuand cu gasirea semnalelor de intrare si iesire din investitie si terminand cu lansarea ordinelor. Iti faci un cont la un broker, instalezi robotul, ii dai drumul si gata, banii curg garla.

Astfel e promovat FAP Turbo pe site-ul producatorului.

Adevarul este undeva la mijloc. Sigur, poti sa faci asta. E posibil ca sa ai noroc, sa se intample sa faci profit, o luna, doua, poate mai multe. Dar la un moment dat, inevitabil, vei ajunge s-o dai in bara, sa pierzi, pentru ca FAP Turbo este o metoda de trading si, ca orice metoda de trading, nu este perfecta.

In acele momente, in care robotul da rateuri (si inevitabil va da), vei avea senzatia ingrozitoare ca banii tai sunt pe mana unei chestii straine, despre care nu stii cum functioneaza si care actioneaza intr-un domeniu despre care nu stii nimic. Senzatia de neputinta este amplificata de faptul ca banii sunt un concept extraordinar de puternic, pe care il legam de visele noastre. Ca atare vei intra in panica.

Panica este un sentiment uman, normal, care produce incapacitatea de a reactiona la un pericol, atunci cand nu stim nimic (sau mai nimic) despre pericol. Nu ai cum sa rezolvi o problema atata timp cat nu stii cu ce problema te confrunti. Panica te paralizeaza.

Pentru a nu fi pus in aceasta situatie, e important sa pornesti cu dreptul. Ce inseamna asta?

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD