Conexiune redundanta la internet

Acesta este inceputul articolului din Blogul Comunitatii fapturbo.ro despre cum sa-ti construiesti o conexiune la internet care nu se intrerupe, foarte necesara in tradingul automat. Iata ce spune Marele Dictionar de Neologisme 2000 despre cuvantul redundant: REDUNDÁNT, -A adj. 1. referitor la redundanta (1), care prezinta redundanta. 2. (despre stil) încarcat; plin de emfaza, sforaitor. […]

Acesta este inceputul articolului din Blogul Comunitatii fapturbo.ro despre cum sa-ti construiesti o conexiune la internet care nu se intrerupe, foarte necesara in tradingul automat.

Iata ce spune Marele Dictionar de Neologisme 2000 despre cuvantul redundant:

REDUNDÁNT, -A adj. 1. referitor la redundanta (1), care prezinta redundanta. 2. (despre stil) încarcat; plin de emfaza, sforaitor. 3. (inform.) care contine informatii identice în mai multe parti ale aceluiasi sistem de informatii. (< engl. redundant, fr. redondant)

Evident, este vorba de termenul din informatica.

In cazul nostru, redundanta la nivel de legatura de internet inseamna existenta a cel putin doi provideri (furnizori) de conexiune la internet, pe aceiasi legatura spre serverul de trading, in asa fel incat, in cazul in care una dintre legaturi inregistreaza probleme, ce-a de-a doua va intra automat in actiune, in asa fel incat sistemul informatic (serverul) sa aiba o conexiune neintrerupta.

Daca nu va pasioneaza informatica, nu are rost sa cititi mai departe… dar din aceasta cauza s-ar putea sa aveti, in viitor, pierderi in trading datorate problemelor tehnice.

Acest articol poate fi citit in intregime numai de membri Comunitatii fapturbo.ro
Detalii despre Comunitate aici.

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD