Despre teste si brokeri

Desi la un moment dat afirmasem intr-un articol ca voi inceta testele la Alpari, am continuat sa pun serverul la lucru. In acest timp am inceput studiile pentru a intra pe real. Este vorba de brokerul-minune de care vorbeam intr-un articol anterior, la care am trimis deja un email cu o intrebare si mi s-a […]

Desi la un moment dat afirmasem intr-un articol ca voi inceta testele la Alpari, am continuat sa pun serverul la lucru. In acest timp am inceput studiile pentru a intra pe real. Este vorba de brokerul-minune de care vorbeam intr-un articol anterior, la care am trimis deja un email cu o intrebare si mi s-a raspuns in 24 de ore, ceea ce e un punct pozitiv. Am in vedere sa port o discutie pe chat cu cineva de la customer service.

In acelasi timp, cum spuneam in articolul de ieri, vreau sa testez pe demo un cont de Alpari de 500 de dolari pentru ca vreau sa deschid un asemena cont pe real. Acest lucru se va intimpla intr-un viitor relativ apropiat, dupa ce ma edific in legatura cu brokerul pe care il testez acum.

Ambele conturi vor fi conturi minime, pentru ca traderii incepatori sa vada cum se descurca un cont de volum mic. Traderii cu experienta stiu mai bine sa-si faca intrarea pe piata.

Pe frontul testelor cu legatura de internet, lucrurile nu stau prea bine. Mi-am luat un wireless de la Orange care merge mai bine decat cel de la Zapp dar in principiu nu este o solutie finala. Va amintesc ca in zona unde stau eu nu sunt disponibile linii terestre care sunt mult mai stabile decat cele wireless.

Tinand cont de dificultatea problemelor cu care ma confrunt, incep sa cred ca cea mai buna solutie ramane un server virtual privat (Virtual Private Server sau VPS), lucru pe care il recomanda si producatorii FAP Turbo. Probabil stiu ei de ce. Doar ca varianta propusa de ei este cam scumpa (pe la 70-80 de dolari pe luna). Am inceput deja sa caut solutii alternative iar ce am gasit m-a multumit pe deplin. Voi scrie un articol pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro despre subiect. Tot acolo vor exista si tutoriale pentru instalarea FAP Turbo pe VPS.

Ca o dezvaluire, brokerul-minune ofera VPS gratuit, ceea ce este un punct esential in alegerea unui broker pentru FAP Turbo. Deci, concretizind, pe acest front vestile sunt rele si bune in acelasi timp. Vom vedea dupa ce testez brokerul daca acesta e o solutie buna sau nu.

In alta ordine de idei, am terminat de inregistrat un prim tutorial video. Este, spre bucuria tuturor, un tutorial care va fi gratuit pentru toata lumea si va consta in explicarea live a instalarii platformei Meta Trader 4 pe computerul meu. Mai ramane sa editez inregistrarea si sa pun tutorialul pe youtube si trilulilu. Informatii in articolele viitoare.

Urmatoarele tutoriale, despre instalarea lui FAP Turbo si configurarea acestuia vor fi disponibile numai pentru membri Comunitatii fapturbo.ro

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD