Din nou activat…

In ultimele zile am lucrat la definitivarea blogului fapturbo.ro si site-ului Comunitatii fapturbo.ro Am introdus in ambele site-uri o pagina cu precizari legale si detalii despre cum se poate realiza accesul doritorilor la Comunitatea fapturbo.ro, unde se pot studia in detaliu setarile fapturbo pe care le folosesc (in curand va apare un articol!) precum si […]

In ultimele zile am lucrat la definitivarea blogului fapturbo.ro si site-ului Comunitatii fapturbo.ro

Am introdus in ambele site-uri o pagina cu precizari legale si detalii despre cum se poate realiza accesul doritorilor la Comunitatea fapturbo.ro, unde se pot studia in detaliu setarile fapturbo pe care le folosesc (in curand va apare un articol!) precum si solutiile tehnice pentru server, accesul la internet si back-up-ul alimentarii cu energie electrica.

De asemenea, pe pagina de intrare in site-ul Comunitatii fapturbo.ro se gaseste un formular pentru cei care doresc sa foloseasca legatura mea de afiliat la cumpararea Fap Turbo, ce le va permite accesul la site-ul cu resurse al comunitatii. Detalii vor fi trimise prin email.

In legatura cu cei care au cumparat deja Fap Turbo prin legatura mea de afiliat, relansez rugamintea ca persoana care a folosit legatura mea de afiliat dar nu a primit de la mine un mesaj cu userul si parola de acces la site-ul Comunitatii, sa ma contacteze.

Cum am promis, in fiecare saptamana va apare o noua resursa in site-ul http://fapturbo.ro/comunitatea/. Sper ca in curand sa realizez primele tutoriale video. Astept feedback in legatura cu aceste aspecte.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD