Fap Turbo 47 si update cont Alpari

Dupa cum probabil o parte dintre voi stiti, a aparut o noua versiune de FAP Turbo si anume FAP Turbo 47. Spre bucuria utilizatorilor, noua versiune este un mix intre Fap Turbo 35 (varianta Standard) si Fap Turbo PRO, ingemanand avantajele ambelor programe. Contine capabilitatile crescute de setare a variantei PRO impreuna cu usurinta de […]

Dupa cum probabil o parte dintre voi stiti, a aparut o noua versiune de FAP Turbo si anume FAP Turbo 47.
Spre bucuria utilizatorilor, noua versiune este un mix intre Fap Turbo 35 (varianta Standard) si Fap Turbo PRO, ingemanand avantajele ambelor programe. Contine capabilitatile crescute de setare a variantei PRO impreuna cu usurinta de instalare a variantei Standard.
O imbunatatire marcabila este automatizarea determinarii offsetului de broker (diferentei intre ora GMT si ora brokerului), dar numai pentru conturile reale, la conturile demo aceasta setare trebuie facuta in continuare manual.
O sa inregistrez zilele urmatoare un tutorial video despre configurarea FAP Turbo, unde o sa descriu in mare modalitatea de setare a robotului de trading plus o demonstratie practica a setarii offsetului de broker. Aceasta setare este extrem de importanta, deoarece rezultatele tradingului depind in totalitate de modul in care e sincronizat FAP Turbo cu piata.
Vineri s-a incheiat procesul de deschidere a contului la Alpari. Ca o prima impresie trebuie sa marturisesc usurinta cu care s-a realizat acest lucru, ceea ce m-a bucurat. E adevarat, Alpari este cel de-al patrulea broker la care deschid un cont real, deci probabil m-a ajutat si experienta anterioara.
Voi face un tutorial gratuit, disponibil in intregime pe trilulilu, despre deschiderea unui cont la Alpari. In timp, dupa ce voi incepe tranzactionarea, voi scrie si o recenzie despre acest broker.
Mai ramane sa transfer banii in contul brokerului. Setasem transferarea din contul bancar de USD dar in emailul de activare al contului am aflat ca se pot trimite banii si prin card. Ca urmare voi folosi aceasta metoda, pentru ca implica mai putine costuri.
Dupa trimiterea banilor va urma deschiderea unui cont de VPS (virtual private server) si dupa setarea MT4 si FAP Turbo pe VPS voi incepe primele teste demo.
Merge incet dar asta e…

Tags: , , ,

2 Comments

 1. SORIN added these pithy words on May 20, 2009 | Permalink

  LUCA, ASTA CU DESCHIDEREA CONTULUI LA ALPARI MA INTERESEAZA, PT. CA DE VREO LUNA INCERC SA DESCHID SI NU REUSESC. MULTUMESC PT. TOT CEEA CE FACI PT. NOI. SPECTACULAR

 2. Luca Dezmir added these pithy words on May 20, 2009 | Permalink

  Sorin,

  apropo de Alpari o sa fie:
  1.un tutorial video despre deschiderea contului
  2.dupa cateva saptamani o recenzie detaliata a brokerului
  3.o metoda de a fenta brokerul care cere factura de utilitati, in cazul in care nu poti sa i-o dai (stai la ‘mama’ sau in chirie)

  stati pe-aproape 🙂

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD