Inca o saptamana doar pe demo…ultima

Asta e, o adevarata odisee cu Alpari UK. Pana la urma am reusit sa transfer moneda contului de la US$ la EUR, mai bine zis mi-au deschis un cont in EUR. Sistemul de cashback mi-a confimat conexiunea cu contul meu. Mai ramane sa vorbesc cu cei de la FAP Turbo sa-mi initializeze sectiunea de obtinere […]

Asta e, o adevarata odisee cu Alpari UK. Pana la urma am reusit sa transfer moneda contului de la US$ la EUR, mai bine zis mi-au deschis un cont in EUR. Sistemul de cashback mi-a confimat conexiunea cu contul meu. Mai ramane sa vorbesc cu cei de la FAP Turbo sa-mi initializeze sectiunea de obtinere a codului de activare. Din fericire, la Megadroid e mult mai simplu, pur si simplu introduci codul tranzactiei de la ClickBank si functioneaza.

Pana saptamana viitoare va invit sa vedeti tranzactiile de la contul demo, de saptamana trecuta:

22ian2010demo

O saptamana fara nici o pierdere, tranzactionata exclusiv de Megadoid (pentru ca am uitat sa instalez noua versiune de FAP Turbo, iar la vechea versiune i-a expirat licenta).

Profit saptamanal: 23.36 US$

Profit procentual saptamanal: 5.38%

Capital: 467.11 US$

Capital de pornire: 200 US$

Membri Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site pentru a citi recomandarile pentru saptamana viitoare (atentie, informatii importante!).

Spor la trading!

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD