Interes pentru Fapturbo vs. Ce pot eu sa ofer

Sincer sa fiu sunt foarte mirat de interesul crescut care exista in legatura cu fapturbo si fapturbo.ro Nu m-as fi asteptat ca la putin timp dupa lansarea site-ului si inceperea testelor sa primesc atatea emailuri prin care se doreste cumpararea robotului, prin intermediul link-ului de afiliat. La toate mesajele de acest gen am raspuns cu […]

Sincer sa fiu sunt foarte mirat de interesul crescut care exista in legatura cu fapturbo si fapturbo.ro Nu m-as fi asteptat ca la putin timp dupa lansarea site-ului si inceperea testelor sa primesc atatea emailuri prin care se doreste cumpararea robotului, prin intermediul link-ului de afiliat.

La toate mesajele de acest gen am raspuns cu un optimism bine temperat. Am rugat persoanele in cauza sa mai astepte cel putin pana in momentul in care voi testa fapturbo pe un cont cu bani reali. De asemenea le-am sugerat ca sa astepte pina in momentul in care apar materialele explicative si tutorialele care sint destinate celor care cumpara fapturbo prin mine.

Aceste materiale educative vor fi disponibile public, gratuit, in versiune prescurtata, pentru ca publicul sa le poata consulta inainte de a lua o decizie de cumparare.

Probabil mesajul meu “de sustinere” fata de cei care cumpara fapturbo a fost interpretat gresit. Aceasta deoarece in emailurile in care am fost contactat se lanseaza rugamintile de ” a ajuta la setari” in mod direct sau chiar de a ma intilni public pentru a discuta despre fapturbo.

Chiar si daca as vrea sa fac acest lucru, nu as avea timp fizic sa ma intilnesc cu toti cei care doresc.

Ca atare, trebuie sa ma decid daca voi continua initiativa “fapturbo” in modul in care am gandit-o initial. Nu exista decat doua alternative:

1.sa continui sa testez public robotul si sa si pun rezultatele pe net si atat

2.sa continui sa testez public robotul si sa ofer tutoriale (despre instalarea si setarea robotului)  pentru cei care cumpara fapturbo prin mine.

Problema majora este ca nu pot sa dau “consultatii particulare” celor care doresc sa instaleze si sa configureze fapturbo. Din acest punct de vedere e important sa se inteleaga ca, in cazul in care voi face tutoriale, ele vor fi disponibile fara alte beneficii suplimentare. Cu alte cuvinte, fara ca eu sa ajut personal pe fiecare dintre cei care doresc ajutor.
Decizia mea este determinata si de faptul ca marea majoritate a celor care doresc sa inceapa sa faca trading cu fapturbo sunt incepatori, deci au multe de invatat prin studiu individual inainte de porni la instalarea robotului.

De aceea va exista forumul, in care cei care au probleme se pot adresa “colegilor” de trading pentru sprijin.

Inca nu m-am decis in care din variantele enuntate mai sus e cea pe care o s-o aleg. De aceea am inlaturat din fapturbo.ro si de pe milionarulmioritic.com orice legatura de afiliat pentru cumpararea fapturbo. In continuare raspund la intrebari prin email si voi continua sa fac acest lucru, dar numai pentru a sugera celui care cauta ajutor in ce loc sa gaseasca informatia de care are nevoie. Nu uitati, fapturbo vine cu propriul manual si cu o seama de fisiere si tutoriale video care explica foarte clar instalarea si configurarea robotului.

Astept parerea voastra in aceasta problema.

Tags: ,

4 Comments

 1. Gyorgy added these pithy words on March 16, 2009 | Permalink

  Buna seara Luca

  Eu optez pentru varianta 2 propusa de tine.
  Cu timpul ne vom ajuta uni pe alti prin intermediul forumului.
  Si eu m-am gandit ca acest subiect ca o sa atraga zi de zi tot mai multi adepti.
  Lucrul acesta trebuie sa ne bucure pentru ca va fi un proiect intradevar grandios din care vom avea toti de castigat.
  Mergem impreuna alaturi de tine cu conditiile impuse de tine de la inceput si nu mai schimbam nici o regula acuma in timpul jocului.
  Cei care nu accepta aceste conditii nu vor primi linkul de afiliat de la tine pentru cumpararea softului FapTurbo.
  La completarea cereri pentru obtinerea linkului de afiliat poti sa pui un buton pe care sa-l bifam ceea ce va adeveri ca suntem de acord cu conditiile si astfel nu vei mai avea alte presiuni din partea celor care doresc sa cumpere acest soft.
  Totul poate fi trecut intr-un fisier word si se poate trimite prin mail inainte de primirea linkului.
  Totusi rugamintea mea ar fi ca pe forum sa numesti o persoana de incredere si priceput(a) in trading care sa administreze.

  O seara frumoasa in continuare.

  Forray Gyorgy – Timisoara

 2. Luca Dezmir added these pithy words on March 17, 2009 | Permalink

  multumesc Gyorgy 🙂
  in primul rind pentru ca oferi solutii… in al doilea rind pentru ca iei in considerare si situatia mea, nu numai a celor care doresc sa primeasca sprijin pentru fapturbo

 3. Andrei added these pithy words on March 17, 2009 | Permalink

  Salut, Luca!

  Esti mirat de interesul creat de fapturbo?! Eu unul nu sunt si imi pot explica usor fenomenul. Intai, faptul ca ar putea exista o modalitate de a-ti inmulti banii, la valori pe care nici o banca nu o poate face, fara ca
  sa depui eforturi si foarte important, faptul ca recomandarea de tine, adica grad mai mare de siguranta. Bani multi, usori, munca putina sau deloc. Esti asaltat de oameni care nu se multumesc cu setarile initiale, vor mai mult, vor sa le fie setati parametrii (evident, gratuit) de catre altcineva (!) (fara sa stie macar cine sunt si ce profil au, ma refer la trading) astfel incat suma investita de ei sa creasca pana la nori… si fara ca sa mai miste un deget. Vor sa le dai peste, in loc sa-i inveti sa pescuiasca. Dupa mine, e prea mult… Una e sa compari rezultatele obtinute personal, cu ale altora, alta e sa fii rugat sa setezi personal!!!… Oare fapturbo o fi vreun aparat electric?! Oricum, jos palaria pentru ceea ce faci! Ceea ce dai, vei avea mereu, ceea ce iei nu vei avea niciodata…
  Cu bine, Andrei
  P.S.
  Imi cer scuze celor care vad fapturbo ca pe un mijloc de a invata, de a deveni mai buni in forex si nu un ‘holy grail’…

 4. Luca Dezmir added these pithy words on March 17, 2009 | Permalink

  multumesc Andrei 🙂

One Trackback

 1. […] trecut suficient timp pentru a primi raspunsurile la articolul meu privind “politica” legata de fapturbo.  M-am gindit serios la acest subiect si am luat […]

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD