Intrarea in real

A aparut penultimul capitol din Biblia utilizatorului de roboti de trading, pentru traderi incepatori. Capitolul are titlul Intrarea in real. Va prezint primele paragrafe din acest capitol. Invit membri Comunitatii fapturbo.ro sa citeasca articolul integral, dupa ce se logheaza pe site-ul http://fapturbo.ro/comunitatea Inceperea tradingului cu bani reali este un moment deosebit de important pentru traderul […]

A aparut penultimul capitol din Biblia utilizatorului de roboti de trading, pentru traderi incepatori. Capitolul are titlul Intrarea in real.

Va prezint primele paragrafe din acest capitol. Invit membri Comunitatii fapturbo.ro sa citeasca articolul integral, dupa ce se logheaza pe site-ul http://fapturbo.ro/comunitatea

Inceperea tradingului cu bani reali este un moment deosebit de important pentru traderul incepator. De obicei este o clipa asteptata cu interes si emotie, care are o semnificatie aparte. Imi amintesc cu intensitate ziua in care am lansat primul ordin la bursa americana si, spre fericirea mea de atunci, primul trade a fost unul pozitiv.

Intrarea in real ar trebui sa fie un eveniment aproape obisnuit. Toate pregatirile tale ca trader incepator trebuie sa duca spre acest rezultat. Daca ai studiat pe indelete piata Forex, daca ai investit timp in cunoasterea statiei de lucru cu care te conectezi la brokerul tau, daca iti cunosti robotul de trading si ai tranzactionat cu el cel putin o luna, recomandabil doua, pe contul demo, ar trebui ca momentul de intrare in real sa nu fie insotit de emotii prea mari.

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD