Intrebari

Aceasta este o sectiune care contine cele mai intalnite intrebari pe care le primesc de la cititori, impreuna cu raspunsurile lor (intrebari frecvente sau F.A.Q.)

  • Cum ti-a venit ideea sa testezi FAP Turbo?

De la inceputul activitatii mele de trader am fost fascinat de tradingul automat. Acesta se realizeaza cu programe care analizeaza piata, decid momentul de intrare si de iesire din investitie si lanseaza ordinele in piata.

Parerea mea este ca acesta este viitorul in trading. Personal am tranzactionat mai ales manual dar am tendinta de a trece in intregime pe tranzactionarea la bursa cu roboti de trading. Ca atare am pornit in gasirea celor mai eficienti roboti, cu care sa creez un portofoliu echilibrat, care sa produca in mod constant profit. Cu alte cuvinte, vreau sa gasesc cei mai buni roboti si sa-i pun la lucru, in cadrul unei echipe de roboti.

  • Ce relatii ai cu FAP Turbo si cu producatorii acestuia?

Ca sa pot sa testez si sa prezint public rezultatele testelor mele cu FAP Turbo si cu alti roboti comerciali trebuie sa devin afiliat.

Un afiliat este o persoana care promoveaza un produs sau un serviciu. Pentru orice vanzare a acelui produs prin intermediul legaturii de afiliat, afiliatul primeste un mic procent din pretul de vanzare.

Este important sa intelegi ca tu vei plati aceiasi suma de bani pentru robotii pe care ii testez eu, in momentul in care ii vei cumpara prin legatura mea de afiliat. In plus, beneficiezi de documentatia pe care eu o creez, practic pe gratis (din moment ce nu platesti mai mult!).

  • Imi recomanzi sa cumpar FAP Turbo?

Eu nu fac recomandari, doar testez si iti pun la dispozitie rezultatele testelor mele. TU decizi daca vrei sa cumperi sau nu FAP Turbo sau un alt robot de trading.

  • In momentul in care voi cumpara o licenta de FAP Turbo prin tine, tu primesti niste bani. Ce faci cu ei?

Voi folosi acesti bani pentru:

–  mentinerea in stare de functionare a acestui site
– cumpararea de licente de roboti de trading pe care sa-i testez; de rezultatele testelor vei beneficia si tu
– inchirierea de VPS (Virtual Private Server) cu ajutorul caruia testez robotii
– parte din bani sunt destinati proiectelor mele educationale gratuite, Milionarul Mioritic si AVANTAJ LA START

  • De ce as cumpara o licenta de FAP Turbo prin tine?

– cred ca efortul meu de a testa acest robot si de a-ti furniza rezultatele testelor si recomandari, merita o recompensa
– parte din bani sunt directionati spre proiectele mele educationale gratuite, pe care le vei sprijini si tu, prin cumpararea unei licente de FAP Turbo prin legatura mea de afiliat
– nu in ultimul rand, ca membru al Comunitatii fapturbo.ro vei beneficia de resurse si tutoriale gratuite care iti vor permite sa-ti utilizezi robotul in asa fel incat sa produca maximum de profit

  • Am cumparat o licenta de FAP Turbo, direct de pe site-ul producatorului. De ce nu pot face parte din Comunitatea fapturbo.ro?

Trebuie sa fac o diferenta intre oamenii care ma ajuta, cumparand o licenta de FAP Turbo prin legatura mea de afiliat si ceilalti utilizatori de FAP Turbo.

In curand voi permite oricui doreste sa acceseze nelimitat, pe viata, resursele din cadrul Comunitatii fapturbo.ro contra unei taxe fixe de 69 US$, atata timp cat respecta regulile Comunitatii.

  • Daca cumpar o licenta de FAP Turbo prin legatura ta de afiliat, imi vei spune cum sa tranzactionez?

Este important sa intelegi ca eu nu fac recomandari de tranzactionare.

Toate resursele, manualele si tutorialele prezente pe fapturbo.ro si pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro sunt furnizate cu scop informativ, didactic si nu reprezinta recomandari de tranzactionare. Inclusiv setarile pe care le folosesc eu si care le pun la dispozitia membrilor Comunitatii fapturbo.ro sunt date numai cu scop didactic.

  • Vreau sa ma ajuti direct, prin telefon, Skype sau Messenger sa-mi instalez si sa-mi setez FAP Turbo. Platesc!

Imi pare rau, dar nu am timpul necesar pentru a da consultatii personale. Ai la dispozitie tutoriale video detaliate pentru instalarea si configurarea FAP Turbo, la care poti avea acces daca devii membru al Comunitatii fapturbo.ro

De asemenea raspund la intrebari, preferential membrilor Comunitatii fapturbo.ro, doar prin email, cat de repede pot, in functie de cat sunt de ocupat.

Este important sa citesti precizarile legale legate de acest site si cele destinate persoanelor care vor sa devina membri Comunitatii fapturbo.ro

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD