La inceput de an

In primul rand va urez LA MULTI ANI si profituri maxime in trading! A inceput 2010, un an care se arata promitator. In a doua jumatate a lui 2009 am reusit sa gasesc o formula de trading automat cu doi roboti, FAP Turbo si Megadroid, formula a carui rezultate ma multumeste. Voi continua sa optimizez […]

In primul rand va urez LA MULTI ANI si profituri maxime in trading!

A inceput 2010, un an care se arata promitator. In a doua jumatate a lui 2009 am reusit sa gasesc o formula de trading automat cu doi roboti, FAP Turbo si Megadroid, formula a carui rezultate ma multumeste. Voi continua sa optimizez setarile pentru acest “duo”, pentru a ma asigura ca performeaza constant in profit.

La contul demonstrativ real de la Alpari UK voi face o miscare pe care v-o recomand si voua: voi trece de la USD ca moneda de nominalizare a contului in EURO. Acest lucru este determinat de vestile tot mai alarmante legate de o posibila cadere catastrofala a dolarului american, intr-un viitor mai mult sau mai putin incert (3-5 ani sau mai mult).

Chiar daca acest lucru nu se va adeveri, faptul ca traiesc in Comunitatea Europeana si ca mai devreme sau mai tarziu vom trece la euro este un element in plus.

Sunt in plin proces de realizare a conversiei, proces care mi se pare destul de anevoios la Alpari UK.  Am facut acelasi lucru la contul meu personal de la Tadawul FX si a fost mult mai usor.

Dupa ce voi termina procesul voi scrie un articol, care va fi prezent pe acest site, la sectiunea “Ponturi”.

Ca atare, din 11 ianuari voi porni tranzactionarea numai cu contul personal, care nu este public. Sper ca pana in 18 ianuarie sa termin trecerea contului de Alpari UK pe Euro si sa incep tranzactionarea si pe el.

De asemenea, in vacanta de sarbatori am scris un tutorial despre cum sa-ti deschizi un cont la cashbackforex.com pentru a primi inapoi o parte din comisioanele pe care le iau brokerii pentru serviciile pe care le presteaza. Acest tutorial va fi prezent deocamdata in site-ul Comunitatii fapturbo.ro

Sper sa aveti un an bun de trading!

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD