Metatrader 5 in teste

Saptamana trecuta, in 12 octombrie, Metaquotes, producatorul platformei Metatrader a anuntat declansarea testelor publice pentru noua distributie, MT5. Noua platforma include o seama de noi functionalitati, pe lange cele existente. Cea mai notabila este posibilitatea de a tranzactiona pe pietele de futures si options.  Se pare ca si s-a upgradat si limbajul (noua varianta este […]

Saptamana trecuta, in 12 octombrie, Metaquotes, producatorul platformei Metatrader a anuntat declansarea testelor publice pentru noua distributie, MT5.

Noua platforma include o seama de noi functionalitati, pe lange cele existente. Cea mai notabila este posibilitatea de a tranzactiona pe pietele de futures si options.  Se pare ca si s-a upgradat si limbajul (noua varianta este MQL5) ceea ce va creea probleme producatorilor de agenti experti, care vor trebui sa scrie din nou codul pentru noua platforma.

Cei care doresc sa downloadeze MT5 si sa testeze varianta beta, o pot face de aici sau de pe torrenti. Durata testelor va fi de 5-6 luni.

Un aspect negativ de importanta mai mica este necesitatea de a avea un CPU cu suport pentru SSE2, lucru care apare la toate computerele de dupa 2003. Cine are un computer mai vechi nu va putea rula MT5.

Astept cu interes reactia dezvoltatorilor de FAP Turbo si Megadroid (robotii cu care tranzactionez eu) referitoare la aceasta evolutie.

Pentru mai multe detalii despre MT5 puteti accesa bibliografia de care m-am folosit in realizarea acestui articol:

http://www.fxstreet.com/forum/showthread.php?t=52025

http://www.earnforex.com/blog/2009/10/metatrader-5-beta-testing-period/

http://metatrader5.blogspot.com/

Completare ulterioara:

Iata ce spunepe Twitter Fap Turbo Mike, unul dintre creatorii FAP Turbo, despre MT5:

FapturboMike MT5 betatesting started! You can download and test MT5 here http://hss9y.tk we’ll make version of Fapt for mt5 when brokers start using it!

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD