Modificari de conturi publice la fapturbo.ro

Incepand de saptamana viitoare, fapturbo.ro si Comunitatea fapturbo.ro vor intra in regim de concediu. Acest lucru inseamna ca articolele vor fi reduse la minim, fiind prezente doar  articolele privind evolutia conturilor. Ocazional vor mai fi articole in plus. De asemenea, am decis ca sa deschid de saptamana viitoare tranzactionarea in real a contului Alpari UK, […]

Incepand de saptamana viitoare, fapturbo.ro si Comunitatea fapturbo.ro vor intra in regim de concediu. Acest lucru inseamna ca articolele vor fi reduse la minim, fiind prezente doar  articolele privind evolutia conturilor. Ocazional vor mai fi articole in plus.

De asemenea, am decis ca sa deschid de saptamana viitoare tranzactionarea in real a contului Alpari UK, in cadrul proiectului START UP 500.

Acest proiect se refera la inceperea tradingului de catre incepatori, cu un capital de 500 de dolari. Voi scrie un ebook gratuit cu detalii pe acest subiect. In esenta este vorba de achizitionarea a doi roboti (FAP Turbo si Megadroid), inchirierea unui VPS si deschiderea unui cont la Alpari, cu suma totala de 500 US$. Intregul proces va fi sustinut de accesul la Comunitatea fapturbo.ro, in care exista resurse educationale si unde, ca de obicei, voi posta setarile cu care tranzactionez. Accesul la Comunitate va avea loc numai daca licentele robotilor vor fi achizitionate prin legatura mea de afiliat.

START UP 500 va permite traderului incepator sa intre intr-un program de autoinstruire, prin materialele scrise si tutorialele video disponibile in cadrul Comunitatii, care vor fi extinse continuu. De asemenea, prin monitorizarea permanenta a performantei celor doi roboti, prezentarea setarilor si a logicii din spatele modificarii setarilor,  traderul va invata sa-si urmareasca singur robotii si sa le modifice parametri in functie de starea pietii. Programul va demara din toamna.

Odata cu intrarea in domeniul public al contului de la Alpari UK voi inchide accesul la statisticile de la contul de Tadawul FX care va deveni contul meu personal de tranzactionare cu roboti de trading. Ambele conturi vor fi setate cu parametri sensibili asemanatori. La analizele saptamanale detaliate de la Comunitatea fapturbo.ro voi continua sa furnizez setarile de la contul de TadawulFX, daca acestea difera de cele de la contul de Alpari.

Fac aceasta schimbare pentru a stimula interesul traderilor incepatori pentru tranzactionarea automata. Din studiile mele, al doilea robot, Megadroid, are o comportare foarte buna, multi traderi tranzactionand conturi reale cu aceasta combinatie (FAP Turbo/Megadroid). Prezenta a doi roboti ce tranzactioneaza cu strategii diferite pe perechi valutare diferite va aduce o mai mare stabilitate a contului si, sper, un profit constant.

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD