O saptamana doar pe demo: 18-23 octombrie 2009

Cum spuneam in ultimul articol de analiza saptamanala si recomandari de trading prezent pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro, saptamana 18-23 octombrie nu am tranzactionat pe contul real din cauza aglomerarii de stiri si evenimente economice cu impact asupra volatilitatii pe perechile tranzactionate cu FAP Turbo si Megadroid. Cu toate acestea am lasat contul demo sa functioneze. […]

Cum spuneam in ultimul articol de analiza saptamanala si recomandari de trading prezent pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro, saptamana 18-23 octombrie nu am tranzactionat pe contul real din cauza aglomerarii de stiri si evenimente economice cu impact asupra volatilitatii pe perechile tranzactionate cu FAP Turbo si Megadroid. Cu toate acestea am lasat contul demo sa functioneze. Pentru distractia voastra reproduc trade-urile pe acest cont.

23oct2009

Din nou in saptamana trecuta au fost probleme cu statisticile de la mt4 stats. Din aceasta cauza nu ati putut urmari contul demo din link-ul de pe site, care a fost inoperabil. Sper ca problema sa se rezolve cat de curand.

Saptamana in curs am sa introduc la tranzactionare in real pe contul Alpari al doilea robot, Megadroid, care pana acum a fost prezent doar pe contul demo. Acest lucru ar trebui sa produca o crestere a numarului de trade-uri. Voi tranzactiona dupa o strategie modificata, inspirata din strategiile incercate de alti traderi pe internet, pe care am modificat-o usor.

Acest nou robot ar trebui sa produca o accelerare a profitului si o mai mare stabilitate a castigurilor, pentru ca cei doi roboti se vor compensa in pierderi si castiguri. Aceasta este filosofia mea de tranzactionare, care trebuie sa produca profituri stabile si pe cat posibil consistente.

Mai am in teste demo un nou robot, care l-am pornit saptamana trecuta. Pentru moment nu voi spune despre ce robot e vorba dar el se incadreaza in aceiasi filosofie de trading. Voi reveni cu un articol special dedicat probabil saptamana viitoare.

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD