O saptamana doar pe demo

Saptamana trecuta a am tranzactionat doar pe demo, datorita faptului ca am lansat procedura de transformare a monedei de baza a contului de Alpari UK de la USD la EUR. Din pacate, procedura este complicata iar birocratia de la Alpari depaseste asteptarile mele. Tocmai de aceea este foarte important sa scriu articolul tutorial despre trecerea […]

Saptamana trecuta a am tranzactionat doar pe demo, datorita faptului ca am lansat procedura de transformare a monedei de baza a contului de Alpari UK de la USD la EUR. Din pacate, procedura este complicata iar birocratia de la Alpari depaseste asteptarile mele. Tocmai de aceea este foarte important sa scriu articolul tutorial despre trecerea de la o moneda la alta la Alpari UK.

Pana cand voi incepe tranzactionarea in real va ofer datele de la contul demo, de la inceputul anului:

18ian2010

Am considerat necesar sa pun acest raport deoarece la statistica de la mt4stats apar doar operatiunile realizate pana in 8 Ianuarie.

Dupa cum vedeti, contul a inceput anul in forta. Mentionez inca o data ca este doar un cont demo.

Membri Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site pentru a citi analiza detaliata a saptamanii trecute si recomandarile pantru saptamana viitoare.

Spor la trading!

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD