O saptamana in asteptare

Datorita stirilor si evenimentelor economice importante, saptamana care a trecut am ales sa nu fac trading cu FAP Turbo si Megadroid.  Singura zi favorabila ar fi fost cea de Miercuri dar o volatilitate extrema aparuta pe perechea eurusd m-a determinat sa evit noapte urmatoare de tranzactionare. Intre timp, producatorii FAP Turbo au anunta aparitia versiunii […]

Datorita stirilor si evenimentelor economice importante, saptamana care a trecut am ales sa nu fac trading cu FAP Turbo si Megadroid.  Singura zi favorabila ar fi fost cea de Miercuri dar o volatilitate extrema aparuta pe perechea eurusd m-a determinat sa evit noapte urmatoare de tranzactionare.

Intre timp, producatorii FAP Turbo au anunta aparitia versiunii 49, care are o noua pereche de tranzactionare pentru strategia de scalping, si anume usdchf.

O alta noutate este modificarea setarilor “de fabrica” pentru usdcad si eurchf, care pe backtesting au obtinut rezultate foarte bune. Pentru a vedea rezultatele testelor facute de producatori, puteti accesa aceasta pagina.

Voi instala pe contul demo noua varianta de FAP Turbo pentru teste, mai ales pentru noua pereche valutara. Rezultatele vor fi prezente pe site-ul Comunitatii Fap Turbo.
Membri Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site pentru a citi analiza detaliata a saptamanii trecute si recomandarile pantru saptamana viitoare.

Spor la trading!

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD