Pe aceleasi pozitii

Saptamana trecuta a fost cu adevarat deosebita: am luptat continuu cu probleme tehnice care pareau ca nu se mai termina. Am inceput cu tutorialul despre VPS, care a trebuit sa-l impart in doua bucati pentru ca era foarte mare si nu puteam sa-l salvez la trilulilu.ro (care are o limita de 150M). Problemele au pornit […]

Saptamana trecuta a fost cu adevarat deosebita: am luptat continuu cu probleme tehnice care pareau ca nu se mai termina.

Am inceput cu tutorialul despre VPS, care a trebuit sa-l impart in doua bucati pentru ca era foarte mare si nu puteam sa-l salvez la trilulilu.ro (care are o limita de 150M). Problemele au pornit de la faptul ca in partea a doua a tutorialului trebuia sa maschez adresa de IP a VPS-ului meu. Nu voi intra in detalii dar va voi spune ca doua zile pline m-am chinuit sa gasesc o solutie, dupa ce am incercat  (cautat, instalat si utilizat)  7 (sapte) programe de editare video. Pana la urma am reusit, am uploadat fisierul, care este disponibil pentru membri Comunitatii fapturbo.ro

Distractia a continuat cu milionarulmioritic.com, dar despre asta chiar nu va voi spune nimic pentru ca am scris un articol in blog.

Cert este ca n-am dat drumul la FAP Turbo pe real. N-am avut nervi pentru asa ceva pentru ca eram intr-o stare continua de iritare din cauza problemelor tehnice.

Una din regulile cele mai importante din trading spune sa nu tranzactionezi daca ai probleme, indiferent de natura lor, probleme care iti dau o stare de nervozitate. Nu poti sa te concentrezi, ca atare vei face greseala dupa greseala, de la analiza la executarea trade-urilor.

In consecinta am aruncat rapid niste fisiere de configurare pe care le-am gasit (am destule variante la indemana) si le-am dat drumul sa tranzactioneze pe demo, incepand de miercuri. Robotul a facut un +5% in doua zile, spre surpriza mea. Iata rezultatele:

demo_19iunie TADAWULFX

S-a dovedit ca era strategia conservativa, ceea ce mi s-a parut interesant pentru ca  profitul este foarte bun. Desigur, nu se poate extrapola, dar ne spune cate ceva despre TadawulFX, chiar daca e vorba de un cont demo.

Oricum, saptamana care vine, in cazul in care nu apar circumstante deosebite (cum au fost cele povestite) voi incepe (in fine!) tranzactionarea in real. Stiu ca v-ati plictisit de rezultate demo, si eu. Deci ne auzim pe inceputul  saptamanii viitoare pentru (sper) primele rezultate live.

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD