Pierdere usturatoare pe gbpchf

Am experimentat o pierdere foarte mare a contului real la introducerea perechii gbpchf. Greseala este a mea, pentru ca am copiat gresit setarile de la contul demo la cel real. Pe site-ul comunitatii am scris un articol despre acest episod, din care va propun spre citire primele paragrafe. Membri comunitatii sunt invitati sa citeasca articolul […]

Am experimentat o pierdere foarte mare a contului real la introducerea perechii gbpchf. Greseala este a mea, pentru ca am copiat gresit setarile de la contul demo la cel real.
Pe site-ul comunitatii am scris un articol despre acest episod, din care va propun spre citire primele paragrafe. Membri comunitatii sunt invitati sa citeasca articolul integral.

———————-

Cum spuneam in articolul anterior, am introdus o pereche noua la tranzactionare. Si se pare ca setarile alese le-am copiat gresit de la testele demo. O greseala de novice, care m-a costat scump, deoarece contul a cazut la negativ.

Iata parte din declaratia contului real, pe care puteti s-o vedeti integral la lucadezmir.mt4stats.com (dati click pe imagine pentru detalii)

real

Iata imaginea de la contul Tadawul demo, unde testez strategii si monitorizez perechile care sunt in rezerva (dati click pe imagine):

notloss

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD