Poveste nesfarsita: transferul cu card la Alpari

Continui sa sustin cu inversunare ca orice modalitate de a reduce cheltuielile in trading merita folosita. Ca atare, faptul ca vei putea minimaliza comisioanele de transfer a banilor in contul de broker, folosind metode alternative si nu transferul bancar clasic este un subiect care ma pasioneaza. Incerc de ceva timp sa-mi alimentez contul de Alpari […]

Continui sa sustin cu inversunare ca orice modalitate de a reduce cheltuielile in trading merita folosita. Ca atare, faptul ca vei putea minimaliza comisioanele de transfer a banilor in contul de broker, folosind metode alternative si nu transferul bancar clasic este un subiect care ma pasioneaza.

Incerc de ceva timp sa-mi alimentez contul de Alpari cu ajutorul cardului VISA Electron de la Alphabank si nu reusesc. Am incercat de mai multe ori, cu diferite sume, la diferite ore, am primit confirmari negative (suna ciudat, nu?) de la broker ca nu poate descarca banii de pe card, am fost la Alphabank de doua ori si am vorbit, prin intermediul functionarelor, cu angajatii de la divizia de carduri din Bucuresti. Nu am reusit nimic.

Ca atare pot spune cu siguranta ca:

Nu poti transfera bani in contul de Alpari de pe VISA Electron de la Alphabank

Daca cineva a reusit, il invit sa-mi spuna cum a facut.

Ca atare, am inceput sa studiez alte oferte bancare. Pe lista de carduri acceptate la Alpari se afla si Maestro. Una din bancile preferate de mine este Garanti Bank, ce are card de debit Maestro atasat la contul curent. Este prima optiune de pe lista mea.

Cu toate acestea am considerat ca este mai simplu sa va rog pe voi, cititorii, sa-mi spuneti daca este cineva care a reusi un transfer de pe card la contul de la Alpari. Daca da, ce tip de card si de la ce banca.

Va multumesc anticipat, rugandu-va sa lasati un comentariu la acest articol, cu informatii detaliate.

Tags: , ,

7 Comments

 1. andreidaniel added these pithy words on June 2, 2009 | Permalink

  Eu te sfatuiesc sa nu bagi bani la alpari uk si sa folosesti EA pt ca alpari uk este cu dealing desk pe live adica: “The difference between demo account and live account:

  Functional capabilities of the demo account and the live account are the same.

  Losses and profits on the demo account are virtual. No financial risk is involved, as you do not invest money.

  On the demo account deals are processed automatically (by the server) whilst on the live account they are processed manually (by a dealer). Making a trade usually takes 1-2 seconds on the demo account and 5-15 seconds on the live account (under normal market conditions).

  On the demo account you can trade on spikes. A spike is an obviously wrong quote which appears in MetaTrader 4. On your live account you will not be able to trade at such prices.”
  Cauta brokery care sunt NDD (No Dealing Desk) sau STP (Straight to procesing)
  Stima,
  Andrei

 2. andreidaniel added these pithy words on June 2, 2009 | Permalink

  Chiar daca pe cont demo la alpari ai avut rezultate bune cu FapTurbo sunt ferm convins ca pe live nu vei avea acelasi profit sau chiar ca vei pierde banii . Gandeste-te ca timpul de procesare la tranzacti este de “5-15 seconds on the live account (under normal market conditions)” ceea ce este urias mai ales daca faci scalping.
  Tadawul FX Trader este un broker bun care este NDD , accepta paypal si cel mai important accepta scalping desi sunt NDD. depozit minim 500$.
  Sunt altele si mai bune dar au depozit minim de la 2000 $ in sus.
  Stima,
  Andrei

 3. Luca Dezmir added these pithy words on June 2, 2009 | Permalink

  Andrei,

  iti multumesc pentru citat si pentru informatii.

  stiu diferenta intre dealing desk, NDD, STP si ECN brokers. de asemenea stiu ca Alpari este dealing desk, desi ei declara oficial ca sunt o combinatie intre dealing desk si NDD (nu explica in cel fel). oricum, conturile micro (pe care o sa tranzactionez eu) sunt dealing desk 100%.

  cu toate acestea vreau sa ma conving pe proprie piele daca pe Alpari se poate face profit pe real, cu Fap Turbo, cum spun conturile declarate a fi de real, care sunt puse pe net, public. chiar daca ar fi sa pierd banii nu e nici o problema, nu e o suma mare.

  asta e si functia acestui proiect, sa testez pe banii mei pentru ca cei care cumpara FAP Turbo prin mine sa nu testeze pe banii lor 🙂

 4. Luca Dezmir added these pithy words on June 2, 2009 | Permalink

  sincer, n-am auzit de Tadawul, o sa investighez 🙂

  mai e o chestie. FAP Turbo, desi e denumit scalper nu e un scalper pur. el poate sa stea in pozitii ore intregi, ceea ce nu e caracteristic unui scalper adevarat, care de obicei lucreaza in timpul cand sesiunea e volatila si detine pozitii timp de secunde sau minute, investind des, chiar de zeci de ori intr-o sesiune.

 5. Luca Dezmir added these pithy words on June 2, 2009 | Permalink

  Andrei,

  trebuie sa recunosc ca am ramas foarte surprins de recenziile pe care le primeste Tadawul TX (in sensul pozitiv). sunt decis sa-mi deschid un cont si acolo.
  iti multumesc pentru informatie 🙂

 6. Luca Dezmir added these pithy words on December 16, 2009 | Permalink

  update Alpari UK

  sunt foarte multumit de Alpari UK, dupa patru luni de trading. pentru detalii puteti citi recenzia despre trading in anul 2009 🙂

 7. adi added these pithy words on June 4, 2010 | Permalink

  se poate de orice visa electron daca mai intai faci un cont de paypal atasat cardului tau visa

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD