Primul articol la Comunitatea fapturbo.ro

Initial am vrut sa scriu un articol despre conexiunea de internet necesara robotului de trading, dar m-am gandit ca mai important este sa dau cateva detalii despre cele trei elemente de baza necesare bunei functionari. De aceea primul articol se numeste “Cele trei elemente critice” Iata inceputul articolului, accesibil in intregime pe blogul special dedicat […]

Initial am vrut sa scriu un articol despre conexiunea de internet necesara robotului de trading, dar m-am gandit ca mai important este sa dau cateva detalii despre cele trei elemente de baza necesare bunei functionari.

De aceea primul articol se numeste “Cele trei elemente critice”

Iata inceputul articolului, accesibil in intregime pe blogul special dedicat comunitatii fapturbo.ro

Cele mai importante elemente ale sigurantei functionarii unui robot de trading, din punctul de vedere al solutiei tehnice, sunt urmatoarele:

* solutia hardware (computerul)
* solutia de alimentare cu energie electrica
* solutia de realizare a conexiunii la internet

Fiecare din aceste trei elemente sunt critice, pentru ca de ele depinde modul in care robotul are suportul fizic necesar pentru a functiona.

* daca exista o problema la computer, intreg sistemul informatic va cadea
* daca exista o pana de curent electric, dispare alimentarea cu energie a computerului
* daca va cadea conexiunea de internet, chiar si pentru o scurta perioada de timp, robotul nu mai primeste cotatiile de la bursa si ca atare nu mai poate sa faca o analiza corecta a datelor

Pentru cei care sunt curiosi, adresa site-ului Comunitatii este http://fapturbo.ro/comunitatea/
Mai trebuie sa finalizez Termenii de furnizare a accesului la Comunitatea fapturbo.ro si pagina de cumparare a fapturbo prin legatura mea de afiliat. Aceste link-uri nu sunt inca active.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD