Probleme cu MT4 versiunea 625

In ultimele saptamani nu am tranzactionat, deoarece am fost implicat in lansarea cursului IMOEXPAND pe platforma de invatamant online leducativ.com Cand am incercat sa reiau tranzactionarea, am avut o surpriza neplacuta: platforma de tranzactionare MetaTrader4 nu se incarca pe VPS. Mai exact, se incarca pentru o secunda, apoi se inchidea, fara sa se afiseze niciun […]

In ultimele saptamani nu am tranzactionat, deoarece am fost implicat in lansarea cursului IMOEXPAND pe platforma de invatamant online leducativ.com

Cand am incercat sa reiau tranzactionarea, am avut o surpriza neplacuta: platforma de tranzactionare MetaTrader4 nu se incarca pe VPS. Mai exact, se incarca pentru o secunda, apoi se inchidea, fara sa se afiseze niciun mesaj de eroare.

Cand am deschis Task Manager-ul, am observat ca in acelasi timp incerca sa se deschida si MetaEditor-ul si ambele procese, prin inchideri si deschideri repetate, ocupau in intregime capacitatea microprocesorului. Pentru a rezolva problema, am inchis manual din Task Manager platforma MT4.

Pe VPS am doua instalari: cea de la contul demo real, la Alpari UK si cea de la Liquid Markets, unde e contul meu personal de tranzactionare. La o reincercare de deschidere, MT4 de la Alpari a declansat procedura de upgrade si dupa finalizare am putut sa deschid MT4 de la Alpari. La Liquid Markets problema a continuat sa persiste, neputand sa deschid platforma de tranzactionare.

Am cautat pe net sa vad daca sunt rezolvari. Am gasit si alti traderi care aveau aceasta problema. Cei de la MetaTrader spun ca problema vide de la incompatibilitatea versiunii 625 cu Symantch Antivirus si ca trebuie sa faci upgrade fortat la versiune 628 pentru a rezolva problema. Am incercat, conform instructiunilor, n-a mers. Alt trader a spus ca problema vine de la faptul ca in directorul de configurare al MT4 se scrie un fisier cu valoare nula, care prin stergere rezolva problema. La mine in acest director nu apare un asemenea fisier.

Pentru moment am lasat problema “in aer”. Daca o rezolv, voi reveni cu un articol. Momentan tranzactionez doar cu contul de Alpari.

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD