Recenzie: mt4live.com

Un serviciu similar lui mt4stats.com este mt4live.com. (da click pe imagine pentru detalii) Cele doua servicii de monitorizare si publicare a trade-urilor sunt aproape la fel de populare, avand in jur de 15-20 de mii de clienti. Nu stiu cu certitudine cine pe cine a copiat. Se pare ca initiatorul acestor tipuri de site-uri este […]

Un serviciu similar lui mt4stats.com este mt4live.com.

Homepage

(da click pe imagine pentru detalii)

Cele doua servicii de monitorizare si publicare a trade-urilor sunt aproape la fel de populare, avand in jur de 15-20 de mii de clienti.

Nu stiu cu certitudine cine pe cine a copiat. Se pare ca initiatorul acestor tipuri de site-uri este Hans Bowles care detine mt4stats.com. Pe Hans il puteti sa-l urmariti prin Twitter la adresa http://www.twitter.com/hansbowles

Pentru a putea analiza acest serviciu mi-am facut un cont. In afara de multiplele asemanari, incepand cu sistemul de inregistrare si terminand cu culorile de design ale site-ului, exista diferente notabile.

Ce-mi place:

  • la mt4live.com poti utiliza un filtru prin care se selecteaza perechea valutara pe care vrei s-o urmaresti si durata de timp (configurabila in zile)- vezi imaginea de mai jos (da click pe ea pentru detalii)

Filtru

Ce nu-mi place:

  • la mt4live.com exista doar statistici dupa numarul de pipsi castigati si dupa valoarea contului

O alta diferenta este posibilitatea de a afisa pe site-ul tau, pe langa dreptunghiurile (identice cu cele de la mt4stats.com) cu informatii sumare asupra contului, a unui grafic al valorii contului (equity)- imaginea de mai jos (da click pe ea pentru detalii)

Grafic

Per ansamblu, mt4live.com nu m-a convins. Statisticile si graficele rivalului sau (mt4stats.com) sunt mult mai complexe si mai bune. Chiar daca a fost atacat prin metode DDoS timp de aproape o saptamana, mt4stats.com si-a revenit si functioneaza bine. Voi continua sa-l folosesc pentru monitorizarea contului real de Alpari.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD