Recenzie: myfxbook.com

La propunerea unui cititor al Milionarului Mioritic (multumesc Andrei) am testat un alt sistem de publicare a trade-urilor realizate de statiile MT4 (si nu numai), si anume myfxbook.com Pentru a putea face analiza, mi-am transferat contul demo de la Tadawul FX pe acest serviciu. El este disponibil aici. Mentionez ca acest cont va fi public […]

La propunerea unui cititor al Milionarului Mioritic (multumesc Andrei) am testat un alt sistem de publicare a trade-urilor realizate de statiile MT4 (si nu numai), si anume myfxbook.com

Pentru a putea face analiza, mi-am transferat contul demo de la Tadawul FX pe acest serviciu. El este disponibil aici. Mentionez ca acest cont va fi public pentru putin timp. Din aceasta cauza mai jos este prezent o captura de ecran.

myfxbook

Pentru detalii dati un click pe imagine.

Cazul nostru (myfxbook.com) este unul intermediar intre mt4stats.com si signalcopy.com, doua servicii recenzate in alte articole in fapturbo.ro, tot la sectiunea Ponturi. Nu voi intra in detalii dar voi spune ca myfxbook.com da detalii extensive asupra contului dar nu permite o analiza detaliata a rezultatelor pe o singura pereche valutara decat pe anumite segmente mai putin importante (de exemplu cat timp au fost deschise ordinele pe fiecare pereche valutara…).

In schimb acest site are o comunitate mare de traderi si un foarte bun spirit “de gashca”. Exista sectiuni separate pentru discutii, inclusiv o sectiune dedicata traderilor cu experienta, unde acestia raspund intrabarilor novicilor. Exista o sectiune in care se poate vota calitatea serviciilorbrokerilor. Se discuta inclusiv despre tradingul automat. Marea majoritate a traderilor resping sistemele de trading cu EA pe motiv ca nu functioneaza mai mult de cateva saptamani apoi intra in pierdere. Pe myfxbook.com exista doar o mana de traderi care spun ca “le merge bine” tranzactionand cu roboti,  iar eu ma pot considera a face parte din iei, din moment ce toate conturile mele (demo si reale) sunt la pozitiv. Desi am zis ca nu mai dau publice conturile de la Tadawul, de aceasta data “mi-a scapat” si puteti vizualiza pe myfxbook.com contul demo (cum spuneam, pentru o perioada scurta de timp, deci grabiti-va).

In concluzie myfxbook.com e important mai degraba ca o comunitate de traderi de forex decat ca un site de publicare a tranzactiilor, desi din acest punct de vedere nu e de lepadat. Evident, aceasta este o parere personala.

Tags: ,

3 Comments

 1. Enforcer added these pithy words on November 20, 2009 | Permalink

  Ai descris destul de exact – mai mult o gashca care se lauda si se mint intre ei 🙂
  Acuma depinde ce vrei, analiza de cont sau sezatoare:)
  Cele mai mari probleme cu acest site:
  La datele de cont poti scrie orice aiureala (broker, leverage, demo sau real)
  Statisticile pot fi falsificate extrem de usor, doar editezi un statement si faci upload manual pe ftp – bingo, ai profit de 50000% pe luna.
  Pericol de troieni,am “incaltat” vreo doi de pe siteu lor in zile diferite.

  Asta e unu:
  11/18/2009 5:06:04 AM HTTP filter file http://notkasp.com/sdfg.jar probably a variant of Win32/Agent trojan

 2. Luca Dezmir added these pithy words on November 20, 2009 | Permalink

  Enforcer,

  multumim pentru informatia legata de troieni. eu nu am sesizat nicio problema, am instalat pe computerele mele Avast Antivirus.

  in legatura cu acest subiect, am cateva intrebari:
  1.troianul l-ai luat prin acces cu browserul la site?
  2.daca da, cand l-ai luat: la acces obisnuit sau la logarea in cont?
  3.ce program antivirus sau anti-spy folosesti?

  iti multumesc anticipat pentru informatii, in numele meu si al cititorilor

 3. Enforcer added these pithy words on November 20, 2009 | Permalink

  Da, l-am luat doar accesand site-ul, prin browser, inainte de logare.
  Bineinteles ca nu m-am mai logat, pot sa fie si alte mizerii, gen passwords stealers.
  Acuma vad ca e curat sau asa pare…
  Folosesc NOD32

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD