Rezultate: 13 martie 2009

Saptamana care a trecut a adus rezultate foarte interesante. Ca sa fiu scurt, pur si simplu situatia s-a inversat! FxPro Dupa ce prima saptamana de la trecerea pe legatura de internet de la UPC, fapturbo a fost pe pozitiv, apoi pe negativ, a trecut din nou pe pozitiv, doar cu doi dolari. Rezultatele saptamanale Alpari […]

Saptamana care a trecut a adus rezultate foarte interesante. Ca sa fiu scurt, pur si simplu situatia s-a inversat!

FxPro

Dupa ce prima saptamana de la trecerea pe legatura de internet de la UPC, fapturbo a fost pe pozitiv, apoi pe negativ, a trecut din nou pe pozitiv, doar cu doi dolari.

Rezultatele saptamanale

Alpari

La Alpari, robotul nu a functionat toata ziua de miercuri si noaptea de miercuri spre joi (cand el tranzactioneaza), din motive tehnice. In plus, in zilele in care a functionat, a inregistrat cateva trade-uri negative in serie, realizand pentru prima data de la inceputul testelor (o luna si jumatate) o saptamana pe negativ (la contul Alpari). Cu toate acestea, contul este la plus cu aproximativ 417 de dolari (cont initial 3000 US$).

Rezultatele saptamanale

Din surse bine informate, am aflat ca problema de la Zapp Internet Express (daca nu exista trafic, se intrerupe automat legatura cu celula, pentru a elibera conexiunea) s-a “transferat” si la UPC, odata cu aparitia unor abonamente foarte ieftine care a crescut incarcarea “liniilor”. Rog persoanele care au informatii “din interior” sa confirme aceasta stire.

In citeva zile voi scrie un post detaliat in care o sa abordez problema conexiunii de internet si o posibila solutie la ea (pe care o s-o testez in saptamanile viitoare) precum si o analiza a log-urilor celor doua instalari de MT4 pentru :

1. a vedea de cite ori are loc intreruperea legaturii de internet
2. a compara ordinele lansate de fapturbo, la cei doi brokeri

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD