Rezultate: 14-18 martie 2011

Am reusit a doua oara in ultima luna sa bat recordul negativ la pierderi. Aceasta saptamana a adus cea mai mare pierdere de la deschiderea contului: peste 16%. Mai jos redau intr-un fisier pdf statistica detaliata a cotului in aceasta saptamana si situatia generala a contului. Aceste statistici le dau doar comunitatii fapturbo.ro dar, in […]

Am reusit a doua oara in ultima luna sa bat recordul negativ la pierderi. Aceasta saptamana a adus cea mai mare pierdere de la deschiderea contului: peste 16%.

Mai jos redau intr-un fisier pdf statistica detaliata a cotului in aceasta saptamana si situatia generala a contului. Aceste statistici le dau doar comunitatii fapturbo.ro dar, in acest moment special, sunt date public

statistici saptamanale

Toate pierderile vin de la FAP Turbo, care a adunat trei stop loss-uri majore, la toate cele trei perechi tranzactionate, pe parcursul unei singure zile.

In contradictie, Megadroid a tranzactionat exemplar, in aceleasi conditii de piata. Per ansamblu, Megadroid este la plus de la deschiderea contului.

Ca urmare a evolutiei negative evidente a contului, determinata de FAP Turbo, am decis inchiderea temporara a tranzactionarii cu acest robot. Voi lua in considerare reinceperea tranzactionarii incepand cu luna iunie, deoarece pe timpul verii FAP Turbo a aratat in ultimii ani o evolutie buna.

Voi continua sa tranzactionez acest cont doar cu Megadroid. In paralel am in vedere mai multi roboti pentru cumparare. Voi cumpara doar unul, intr-un viitor apropiat.

Voi intretine in continuarev sectiunea Comunitatii fapturbo.ro, pentru moment doar cu setarile de la Megadroid. Voi continua sa fac analiza saptamanii de trading viitoare, cu recomandari referitoare la zilele periculoase pentru tradingul automat prin metode de scalping.

In viata trebuie sa stii cand sa pui stop loss. La fel si in trading. Ca atare am taiat pierderea si voi continua tranzactionarea cu robotul care se arata a fi mai sigur, Megadroid. Aceasta este si cauza pentru care am recomandat incepatorilor, de fiecare data, tranzactionarea cu Megadroid.

Astept feedback din partea altor traderi care tranzactioneaza cu roboti de trading in general si cu FAP Turbo in special. Desigur, orice trader isi poate lasa parerea, dar apreciez deosebit mai ales comentariile din partea celor care stiu despre ce vorbesc, adica au experienta in tradingul automat.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD