Rezultate: 16-20 martie 2009

Conturile demo de la FxPro si Alpari au inregistrat amandoua profituri in saptamana care a trecut. Din aceasta cauza ma intreb daca problema  de acum doua saptamani (Alpari pe minus, FxPro castig sub 5 dolari) a fost determinata de conexiunea de internet cum am crezut eu sau doar a fost o saptamana dificila pentru fapturbo. […]

Conturile demo de la FxPro si Alpari au inregistrat amandoua profituri in saptamana care a trecut. Din aceasta cauza ma intreb daca problema  de acum doua saptamani (Alpari pe minus, FxPro castig sub 5 dolari) a fost determinata de conexiunea de internet cum am crezut eu sau doar a fost o saptamana dificila pentru fapturbo.

Alpari

A inregistrat un profit de 118 US$, ajungind sa aiba un plus de 536US$ (17,8%) in aproape doua luni de la lansare.

Rezultatele in saptamana 16-20 martie, cont demo

FxPro

A trecut din nou pe plus dar a facut mai putin (aproape 46 de US$) si nu a reusit sa scoata contul de pe minus (contul are 2893 US$  fata de 3000 US$ la inceputul investitiilor). Serverul este cel cu configuratia hardware mai putin performanta.

Rezultatele in saptamana 16-20 martie, cont demo

Fiind foarte ocupat in ultimul timp, nu am facut altceva decat sa las serverele sa-si faca treaba. Ele sint localizate la un prieten, caruia ii multumesc pentru bunavointa sa. La mine acasa ramane problema cu conexiunea de net, care e prin Zapp Internet Express si care se pare ca nu e suficient de stabila pentru tradingul automat.

Sincer sa fiu sunt deosebit de nerabdator sa deschid un cont de trading in real, tinand cont de rezultatele (apreciez eu) pozitive ale conturilor demo (cred ca mare parte din problemele de pe contul de FxPro se datoreaza serverului neperformant si faptului ca in mare parte a functionat pe conexiunea mea de Zapp care dadea rateuri).

Pentru a trece in real trebuie sa-mi rezolv problema conexiunii, pentru ca nu pot sa las la nesfarsit serverele mele la prietenul meu. Am doua solutii tehnice, din pacate ambele exotice si care necesita o investitie comparabila cu achizitionarea unui computer performant. Problema este ca nu am gasit pe cineva care sa-mi certifice ca a incercat acest tip de conexiune (conexiune redundanta la internet, prin cuplarea a doi provideri pentru a obtine un semnal stabil, astfel ca in cazul in care o conexiune cade, cealalta sa preia traficul). Daca aveti experienta in acest tip de conexiuni va rog sa-mi dati un email. Multumesc.

Inevitabil va trebui sa ma decid si sa incerc una dintre variante, poate amandoua. Detalii despre solutiile tehnice vor fi disponibile doar pe blogul la care au acces membri fapturbo.ro (vezi articolul meu precedent), pe baza de parola, pe care l-am instalat si am inceput sa-l configurez.

Tags: ,

4 Comments

 1. Tudor added these pithy words on March 25, 2009 | Permalink

  Salut Luca,
  Atunci cand vei trece la contul real, ar fi interesat de testat cum se comporta Alpari si FX Pro atunci cand doresti sa extragi eventualele profituri. Este un test mai general, nu neaparat legat de fapturbo, insa din cate m-am documentat despre cei doi brokeri, am inteles ca multa lume a avut probleme cu retragerea de bani din conturile reale avute la ei.
  Numai de bine,
  Tudor

 2. Luca Dezmir added these pithy words on March 25, 2009 | Permalink

  Tudor,

  o sa intru in real dar nu cred ca o sa iau la rand brokerii, doar ca sa vad cum reactioneaza la retragerea de monetar 🙂
  o sa analizez cu atentie brokerul la care imi fac primul cont de fapturbo si o sa mai deschid cont la un alt broker daca:
  1.sint probleme cu tranzactionarea
  2.aflu de alt broker bine cotat

 3. adi added these pithy words on March 27, 2009 | Permalink

  Si cu care vrei sa pornesti? Alpari pare o alegere buna.

 4. Luca Dezmir added these pithy words on March 27, 2009 | Permalink

  intr-adevar pare.
  problema este ca “iarna nu-i ca vara” adica demo nu e real, din multe puncte de vedere.
  oricum, Alpari e cel mai performant (ca sa dezvalui rezultatele testelor pe saptamana care a trecut, Alpari e iarasi pe profit iar dupa doua luni de testare e pe plus cu peste 20%, ceea ce e un rezultat excelent)

  adevarata proba de foc este contul real. dupa ce voi depasi problemele tehnice cu conexiunea de internet, voi deschide un cont si voi incepe testele.

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD