Rezultate: 17 iulie 2009

A trecut si a patra saptamana de trading in real, care marcheaza prima luna de trading. Rezultatele saptamanii sunt indecise dar totusi pozitive. Profit saptamanal: 3.5 US$ Procentual: 0.65% Iata trade-urile saptamanii care a trecut: real_17iulie2009 Situatia lunara, care coincide cu cea de la inceputul tradingului: Profitul lunar: 54.85 US$ Procentual: 11,24% Rezultatele vorbesc de […]

A trecut si a patra saptamana de trading in real, care marcheaza prima luna de trading. Rezultatele saptamanii sunt indecise dar totusi pozitive.

Profit saptamanal: 3.5 US$
Procentual: 0.65%

Iata trade-urile saptamanii care a trecut:
real_17iulie2009

Situatia lunara, care coincide cu cea de la inceputul tradingului:

Profitul lunar: 54.85 US$
Procentual: 11,24%

Rezultatele vorbesc de la sine. Am atins si depasit targetul lunar stabilit la 10%. Deoarece este prima luna de trading, considerata de proba si adaptare la noul broker, ma declar pe deplin multumit de rezultate.Voi face unele mici schimbari determinate de prestatiile celor doua perechi valutare, modificari care vor fi prezente pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro Tot acolo membri Comunitatii pot gasi analiza detaliata a prestatiei FAP Turbo pe saptamana care a trecut.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD