Rezultate: 18 decembrie 2009

Ultima saptamana de trading a decurs excelent pentru contul real de Alpari UK. Nu am avut nici un trade negativ, atat cu FAP Turbo cat si cu Megadroid. Profit net: 14.43 US$Procentual:  5.43% Durata contului: 17 saptamaniProfit Total: 39.11 US$Procentual: 16.28% (profit anual 2009, 4 luni de trading activ) Iata lista trade-urilor: real_alpari_18dec Membri Comunitatii fapturbo.ro […]

Ultima saptamana de trading a decurs excelent pentru contul real de Alpari UK. Nu am avut nici un trade negativ, atat cu FAP Turbo cat si cu Megadroid.

Profit net: 14.43 US$
Procentual:  5.43%

Durata contului: 17 saptamani
Profit Total: 39.11 US$
Procentual: 16.28% (profit anual 2009, 4 luni de trading activ)

Iata lista trade-urilor:

real_alpari_18dec

Membri Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site pentru a citi analiza detaliata a saptamanii trecute.

Acesta este ultimul raport saptamanal din acest an, deoarece am incheiat tradingul. Voi reincepe investitiile la Forex in 11 ianuarie 2010.

Doresc sa va multumesc voua, tuturor celor care cititi blogul dedicat lui FAP Turbo in special si robotilor de trading in general. Sunt deschis comentariilor si cererilor voastre legate de acest subiect.

Va urez un An Nou cu sanatate si fericire si Spor la Trading!

la final, va invit sa mai treceti inca o data prin acest blog in zilele urmatoare, pentru ca va apare un articol de sinteza si analiza a acestui an de trading, realizat cu agenti experti.

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD