Rezultate: 2-6 februarie 2009

Daca ati urmarit articolele de pana acum, stiti ca eu testez pe doua configuratii hardware. Detalii gasiti in acest articol. Serverul sub Windows are instalat un cont pentru FxPro (EuroOrient Securities) iar cel cu masina virtuala sub Linux un cont de Alpari. Pentru saptamana care a trecut va voi prezenta situatia ambelor conturi, si anume […]

Daca ati urmarit articolele de pana acum, stiti ca eu testez pe doua configuratii hardware. Detalii gasiti in acest articol.

Serverul sub Windows are instalat un cont pentru FxPro (EuroOrient Securities) iar cel cu masina virtuala sub Linux un cont de Alpari.

Pentru saptamana care a trecut va voi prezenta situatia ambelor conturi, si anume (dati click pe link-urile de mai jos):

FxPro

Alpari

Am ramas dator cu un articol dedicat interpretarii rezultatelor. El va apare in zilele viitoare si va fi mai la subiect pentru ca avem sa comparam cele doua conturi.

Tags: ,

9 Comments

 1. Mircea added these pithy words on February 8, 2009 | Permalink

  Luca,

  Cand o sa faci analiza comparativa pe cele 2 conturi te rog sa precizezi daca Fap Turbo are setari diferite pe cele 2 platforme. Intreb asta deoarece din simpla lecturare a celor doua conturi se observa ca timpii de tranzactionare sunt diferiti. Ce explicatie exista?

 2. Luca Dezmir added these pithy words on February 8, 2009 | Permalink

  foarte buna observatie Mircea!

  da, sint setari diferite (din pacate nu pot sa spun public ce setari) dar diferentele apar mai ales din cauza a doua tipuri de conexiuni de internet. detalii in articolul care va urma.

 3. adi added these pithy words on February 8, 2009 | Permalink

  Da de ce nu poti sa spui public? Te doare tastatura?

 4. Luca Dezmir added these pithy words on February 8, 2009 | Permalink

  nu ma doare 🙂

  daca ai fi cumparat programul, ai fi vazut ca el are un disclaimer care iti interzice sa faci publice orice informatii legate de el. daca nu respecti aceste reguli ti se dezactiveaza contul (inseamna ca programul nu mai functioneaza pentru ca el lucreaza pe baza de activare si primesti un update la 2-3 luni) si in plus risti sa ti se intenteze un proces penal.

  o sa incerc sa obtin de la producatori o derogare in sensul de a putea deschide o comunitate unde sa aiba acces doar utilizatorii de fapturbo si unde sa putem schimba intre noi rezultatele testelor si setarile programului.

 5. albanezu added these pithy words on February 8, 2009 | Permalink

  Cred ca daca cineva ar gasi un sistem de trading performant nu l-ar vinde .Daca o face inseamna ca chiar daca sistemul genereaza rezultate pozitive acestea nu sunt relevante .
  Singurul avantaj ar fi pentru brokeri , prin faptul ca genereaza rulaje spectaculoase , deci si comisioane pe masura .
  Cine nu garanteaza ca programul nu are un bug , care, la o anumita suma sa il determine sa piarda tot ?(sau in oricare alta conditie ).
  Rezultatele Fap Turbo , ar putea fi folosite in principiu , prin comparatie temporala , la perfectionarea unui sistem de trading deja existent (asta in ideea ca ar fi performant)

 6. Luca Dezmir added these pithy words on February 8, 2009 | Permalink

  rolul meu nu este sa-mi dau cu parerea ci sa testez.
  de aceea nu voi face nici reclama nici nu voi fi cel care ingroapa acest sistem (ma refer la fapturbo). in schimb pot spune ca ma fascineaza ideea de trading automat si, spre deosebire de altii care isi dau cu parerea despre subiect, eu pot spune ca ma pricep, din moment ce am facut un sistem de trading automat.

  personal cred ca acesta este urmatorul val in investitii. voi scrie un articol pe acest subiect, in care imi voi detalia argumentele.

 7. Ela added these pithy words on February 10, 2009 | Permalink

  Am o intrebare:
  Am remarcat ca tranzactiile au loc la diverse ore din zi sau noapte. Computerul pe care tranzactionezi trebuie sa fie pornit tot timpul, de luni pana sambata, zi si noapte?

 8. Luca Dezmir added these pithy words on February 11, 2009 | Permalink

  eu il las pornit de duminica seara pina vineri spre seara

  teoretic el face investitii doar noaptea si, in cazul in care nu ia profitul imediat, sta pina a doua zi pentru a le inchide, de obicei in stop loss (mai mare sau mai mic)

  teoretic poti porni computerul zilnic dupa-masa si sa-l inchizi dimineata cind te scoli, dar daca fapturbo nu si-a inchis pozitia trebuie sa-l lasi in continuare deschis pina cind iese din investitie ( nu recomand inchiderea manuala a investitiei pentru ca in acest fel strici algoritmul de trading si nu mai apar rezultatele dorite).

  cel mai sigur e sa-l lasi deschis tot timpul. la o asemenea inchidere eu am pierdut istoria investitiilor la prima saptamina (am uitat sa salvez). de aceea e recomandabil sa ai un computer dedicat lui fapturbo, daca vrei sa faci lucrurile ca la carte 🙂

  o sa dau detalii tehnice comprehensive pe parcurs…

 9. Ela added these pithy words on February 12, 2009 | Permalink

  Dar daca o investitie e deschisa, ea e transmisa broker-ului cu TP si SL stabilite, ce se intampla daca se inchide computerul?
  Broker-ul va tranzactiona investitia respectiva cand ajunge la SL sau TP, indiferent daca computer-ul meu e pornit sau nu?

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD