Rezultate: 27 aprilie-1 mai 2009

Ca o noutate, am deschis un alt cont demo la Alpari pentru a testa cum se comporta FAP Turbo cand tranzactioneaza pe sume mici. Contul are (in virtual) doar 500 USD. Am facut acest lucru pentru cei interesati de a incerca FAP Turbo investind doar o suma mica. Saptamana trecuta a fostย  grea pentru contul […]

Ca o noutate, am deschis un alt cont demo la Alpari pentru a testa cum se comporta FAP Turbo cand tranzactioneaza pe sume mici. Contul are (in virtual) doar 500 USD. Am facut acest lucru pentru cei interesati de a incerca FAP Turbo investind doar o suma mica.

Saptamana trecuta a fostย  grea pentru contul de 3000 USD de la Alpari, care este activ pe toate patru perechile pe care tranzactioneaz FAP Turbo si prezinta setarile cu care vine robotul.

Pentru ca in ultimele saptamani conditiile pietei au fost defavorabile pentru FAP Turbo, pe contul de 500 de dolari SUA de la Alpari am modificat parametrii in asa fel incat sa obtin cat mai bune rezultate, in conditii de maxima precautie (setari conservative). Ca urmare a iesit pe profit in saptamana care a trecut.

Vedeti mai jos rezultatele sale:

Cont demo Alpari500 27 aprilie – 1 mai 2009

Profitul a fost de 17 dolari SUA adica 3,5%

Contul este pe un server la mine acasa, cu o conexiune de internet mobil (wireless) de la Orange). Sunt curios cum va evolua in continuare.

Tags: ,

7 Comments

 1. Enforcer added these pithy words on May 5, 2009 | Permalink

  Parerea mea sa nu-ti mai pierzi timpul, la Alpari UK pe demo e spread fix pe cand pe real pe majoritatea perechilor spreadul creste pe timpul noptii.
  pe EURGPB de exemplu de la 3 creste la 5 , pe GPBCHF de la 7 la 10…
  Pe cont real pretule e smoothed si vor fi considerabil mai putine tranzactii.
  Niciodata la nici un broker ce merge pe demo nu va merge (la fel) pe real.

 2. Luca Dezmir added these pithy words on May 5, 2009 | Permalink

  mersi enforcer pentru opinie ๐Ÿ™‚

  pot sa-ti spun ca urmaresc (intre altele) trei conturi reale puse pe net, ce tranzactioneaza pe alpari cu fapturbo si au cam aceleasi tranzactii cu ale mele, de pe demo.
  la eurgbp spread-ul default la FAP Turbo e 5, deci nu vad nici o problema. daca nu e secret, tu ce broker utilizezi?

  completare ulterioara
  pe mine nu ma deranjeaza atat de mult spread-ul cat executarea ordinelor; daca sunt multe ordine la acelasi pret si al meu e printre ultimele, nu se mai executa… pe cand la platforma demo se executa, pentru ca acolo nu e queue

 3. Enforcer added these pithy words on May 6, 2009 | Permalink

  Alpari UK utilizez, de aceea am si postat.
  Pe real da, “cam aceleasi tranzactii” dar in timp (peste 3 luni) ai sa vezi ca rezultatele de pe demo nu prea seamana cu cele de pe real…
  Eu as vrea sa vad rezultatele de pe real cu fapturbo, ca de rezultate demo geme netu’.
  Poate o sa te deranjeze spreadul pe real cand o sa ai pierderi din cauza lui.
  Crestera spreadului pe durata noptii (sau Asia session daca iti place mai mult) e o masura anti-scalping adoptata de majoritatea brokerilor.
  Fa un test simplu : Pune in strategy tester ce scalper vrei cand spreadul e 3 si repeta testul cand spreadul e 5. Si compara rezultatele…

 4. Enforcer added these pithy words on May 7, 2009 | Permalink

  “pot sa-ti spun ca urmaresc (intre altele) trei conturi reale puse pe net, ce tranzactioneaza pe alpari cu fapturbo si au cam aceleasi tranzactii cu ale mele, de pe demo.”

  Banuiesc ca trebuie sa te credem pe cuvant…
  ca atatia altii,rezultate demo da, reale ba.
  M-am lamurit.

 5. Luca Dezmir added these pithy words on May 7, 2009 | Permalink

  nu pot sa te contrazic ๐Ÿ™‚
  pana nu pun un cont de real la vedere trebuie sa tac chitic si sa accept criticile tale.

  primul cont real il voi deschide pe Alpari, in ciuda parerii tale negative despre acest broker. cu aceasta ocazie voi face si un tutorial despre deschiderea contului si actele necesare (n-am avut cont la Alpari dar se pare ca cere, ca orice broker serios, ceva hartii doveditoare ale rezidentei).

  dupa Alpari mai vreau sa deschid cel putin inca un cont de real, daca nu doua, la alti brokeri. nu m-am hotarat inca, FXDD e una din posibilitati, are un program extrem de avantajos la transferul de fonduri dar din pacate nu are spread-uri prea bune. GallantFX era pe lista, o sa scriu un articol despre asta, din pacate m-a dezamagit (el era ‘brokerul-minune’ de care vorbisem intr-un articol anterior)

  deci Enforcer, te invit pe fapturbo.ro peste vreo luna sa mai discutam ๐Ÿ™‚
  dar atunci, ca sa fim de la egal la egal, trebuie sa ne dai si tu contul de real sa-l vedem ๐Ÿ˜‰

 6. Enforcer added these pithy words on May 8, 2009 | Permalink

  Nu ma intelege gresit, nu sunt impotriva Alpari, am avertizat asupra diferentelor dintre real si demo si faptul ca testele demo pot fi considerate doar orientative.
  De exemplu au crescut spreadul pe EURCHF pe timpul noptii dar tac chitic, desi pe site lor zic ca e spread fix…
  Trebuie sa recunosti ca e cel putin ciudat ca nu se gasesc nicaieri rezultate de pe real.
  O sa-ti dau contul meu de real pe care folosesc un scalper facut de mine ๐Ÿ™‚

 7. Luca Dezmir added these pithy words on May 8, 2009 | Permalink

  nu pot sa-mi dau o parere despre Alpari decat dupa ce imi fac cont la ei. saptamana viitoare declansez deschiderea contului si o sa spun mai multe.

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD