Rezultate: 31 martie-3 aprilie 2009

Din cele doua servere functionale, doar unul a mai investit in saptamana de inceput a lui aprilie, si anume cel cu contul de Alpari. Acest lucru se datoreaza faptului ca serverul pe care lucra contul de FxPro l-am alocat pentru testele de hardware cu ajutorul carora voi incerca sa obtin o conexiune de internet “fail […]

Din cele doua servere functionale, doar unul a mai investit in saptamana de inceput a lui aprilie, si anume cel cu contul de Alpari. Acest lucru se datoreaza faptului ca serverul pe care lucra contul de FxPro l-am alocat pentru testele de hardware cu ajutorul carora voi incerca sa obtin o conexiune de internet “fail safe” (adica una care nu cade), lucru esential in trading.

Contul de Alpari a continuat sa mearga foarte bine. Saptamana trecuta a facut un profit de 174 US$ (in jur de 4.7%).

Raportul contului demo Alpari

Pe perioada urmatoare, deoarece doresc sa deschid cat de curand un cont cu bani real pe care sa tranzactioneze fapturbo, ma voi concentra pe aspectul strict tehnic al realizarii unei conexiuni de internet performante. De aceea, in prima instanta, am alocat serverul pe care rula contul de FxPro pentru sistemul de rutare al conexiunilor, apoi voi inchide testele si la contul de Alpari.

In schimb ma voi concentra pe realizarea materialelor care vor fi disponibile doar membrilor din comunitatea fapturbo, a celor care au cumparat fapturbo prin legatura mea de afiliat.

Lucrez la site-ul care va gazdui aceste materiale si voi scrie in acest blog despre progrese. In plus voi publica extrase din articolele si materialele video care vor fi prezente pe site-ul comunitatii.

Sper ca in cateva zile sa dau drumul la site, cu primul articol, dedicat tocmai eforturilor mele actuale, acelea de a realiza o conexiune de internet sigura. Cei care au cumparat fapturbo prin contul meu vor primi un email in care vor gasi detaliile de acces la site.

Activitatea de testare va continua de indata ce conexiunea de internet va fi functionala. Voi face probabil doua saptamani de teste pe aceasta conexiune, tot demo. Intre timp voi deschide contul de broker. Dupa cele doua saptamani de teste de conexiune voi deschide testele cu bani reali.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD