Rezultate: 4-8 Mai 2009

Contul de Alpari, demo, 500 US$, optimizat (setari agresive) a continuat sa fie la pozitiv, in ciuda faptului ca in timpul a doua nopti am avut probleme cu legatura de internet (wireless Orange). Desi am verificat legatura de net inainte de a pleca la culcare, a doua zi dimineata am aflat, din fisierul jurnal (log) […]

Contul de Alpari, demo, 500 US$, optimizat (setari agresive) a continuat sa fie la pozitiv, in ciuda faptului ca in timpul a doua nopti am avut probleme cu legatura de internet (wireless Orange). Desi am verificat legatura de net inainte de a pleca la culcare, a doua zi dimineata am aflat, din fisierul jurnal (log) al MT4 ca pe la doua noapte (respectiv pe la 12.00) conexiunea nu mai era activa, pentru ca ping-ul lansat de MT4 nu a dat rezultate.

Chiar si asa, dupa doua saptamani de teste, contul de 500 US$ a produs un plus de 10%, cifra foarte buna. Iata rezultatele saptamanii trecute:

alpari500-08mai

Aceste rezultate sunt ultimele pe care le postez, pe conturi demo. Saptamana aceasta am declansat procesul de deschidere a unui cont de real la Alpari. Va voi tine la curent cu detalii si voi realiza un tutorial video despre deschiderea contului de trading la Alpari.

Voi continua sa testez pe conturi demo alti brokeri, pentru ca vreau sa deschid mai multe conturi de real. Dintre conturile de real, cel putin doua daca nu trei le voi face publice.  Conturile demo nu vor mai fi publicate pentru ca ele sunt folosite doar pentru testarea spread-ului cu scopul de a regla FAP Turbo la parametri optimi de trading, inainte de a deschide contul de real la acel broker.

Voi incepe publicarea rezultatelor de la contul de real Alpari imediat dupa ce mi se va activa contul. Pentru ca nu am nici un fel de control asupra acestui lucru, nu pot anticipa cand se va fi acest moment. Intre timp voi scrie articole despre procesul de deschidere a contului si voi realiza tutoriale video pentru Comunitatea fapturbo.ro

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD