Rezultate: 4 septembrie 2009

Saptamana care a trecut au avut foarte putine trade-uri (2 in contul Alpari, unul in contul TadawulFX), dar toate pozitive. Raporturile saptamanale: realTADAWULFX_04sept2009 real_alpari_4sept Situatia conturilor: TadawulFXProfit: 9.06 US$Procentulal: 1.78%Alpari UKProfit: 0.63  US$Procentulal: 0.25% Aceasta este ultima saptamana in care voi face publice rezultatele de la contul TadawulFX. Acest cont va fi alimentat cu capital […]

Saptamana care a trecut au avut foarte putine trade-uri (2 in contul Alpari, unul in contul TadawulFX), dar toate pozitive.

Raporturile saptamanale:

realTADAWULFX_04sept2009

real_alpari_4sept

Situatia conturilor:

TadawulFX
Profit: 9.06 US$
Procentulal: 1.78%
Alpari UK
Profit: 0.63  US$
Procentulal: 0.25%

Aceasta este ultima saptamana in care voi face publice rezultatele de la contul TadawulFX. Acest cont va fi alimentat cu capital si va deveni unul din conturile mele personale de tranzactionare, care va functiona integral cu ajutorul robotilor de trading.

Contul de Alpari va deveni singurul cont demonstrativ, public (cont real) pentru roboti de trading. Nu ma voi limita doar la FAP Turbo ci voi introduce in curand si Megadroid, care a fost pana acum prezent doar pe contul demo de la Alpari.

Membri Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site pentru a citi analiza detaliata a saptamanii trecute si recomandarile pantru saptamana viitoare.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD