Rezultate:21-24 aprilie 2009

Desi intr-un articol de acum 3 saptamani am spus ca voi incheia testele pe Alpari, pentru ca cele aproape trei luni de teste sunt concludente, am continuat sa pun serverul sa investeasca. A fost o saptamana ciudata, pentru ca e a doua saptamana consecutiva cand FAP Turbo are pierdere si a treia pe negativ de […]

Desi intr-un articol de acum 3 saptamani am spus ca voi incheia testele pe Alpari, pentru ca cele aproape trei luni de teste sunt concludente, am continuat sa pun serverul sa investeasca.

A fost o saptamana ciudata, pentru ca e a doua saptamana consecutiva cand FAP Turbo are pierdere si a treia pe negativ de cand am inceput testarea. Ciudat pentru ca unii traderi care testeaza FAP Turbo au avut saptamani pozitive (tot pe Alpari), altii, ca mine, saptamani negative. E vorba de un trade din noaptea de joi spre vineri care a iesit foarte mult pe minus (250 US$ adica un stop loss de 6,5%).

Cat despre alte conturi, cum sunt cele de la Forex Meta, pierderile sunt mult mai mari. De exemplu pe site-ul producatorului robotului, unde sunt rezultatele in timp real ale robotilor pusi sa tranzactioneze, contul de 500 de US$ este cel mai afectat, a ajuns la 378 US$ dupa doua trade-uri de -340 si -330 de dolari in ultimele doua saptamani (deci contul care inital incepuse cu 500 dolari, ajunsese la peste 1000 dolari pentru a scadea dramatic dupa doua trade-uri negative).

Acest lucru arata ca Alpari este un broker bun, fapt dovedit de rezultatele in timpuri cind robotul se descurca mai greu. Oricum, aceasta situatie m-a facut sa ma gandesc sa deschid in prima faza a unui cont demo la Alpari de 500 dolari, pentru ca cei mai multi dintre traderii incepatori vor sa inceapa cu o suma mica. Voi testa pe demo strategii de reducere a pierderilor pentru ca in momentul in care voi deschide contul in real sa fiu pregatit.

Iata situatia trade-urilor la Alpari:

rezultate Alpari Demo 21-24 aprilie

Desi luna nu e incheiata, voi spune ca fata de inceputul ei cand contul avea 3658 dolari, acum e inca pe profit cu 3764. Sa vedem ce se va intampla saptamana viitoare, pentru ca as dori sa inchei testele dupa o luna plina.

Sunt sigur ca producatorii FAP Turbo studiaza problema cu trade-urile negative. Daca aflu noutati o sa scriu un articol pe blog.

Tags:

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD