Rezultatele saptamanii 16-20 noiembrie 2009

A fost o saptamana foarte buna pentru cei doi roboti: Profit net: 9.93 US$Procentual: 3.78% Durata contului: 14 saptamaniProfit Total: 32.05 US$Procentual:  13.34% Aveti mai jos fisierul cu operatiunile saptamanii trecute. real_alpari_20nov Dupa cum vedeti, in ultimul timp profiturile au crescut, datorita mariri numarului de perechi tranzactionate si a utilizarii unei strategii de trading modificate […]

A fost o saptamana foarte buna pentru cei doi roboti:

Profit net: 9.93 US$
Procentual: 3.78%

Durata contului: 14 saptamani
Profit Total: 32.05 US$
Procentual:  13.34%

Aveti mai jos fisierul cu operatiunile saptamanii trecute.

real_alpari_20nov

Dupa cum vedeti, in ultimul timp profiturile au crescut, datorita mariri numarului de perechi tranzactionate si a utilizarii unei strategii de trading modificate pentru Megadroid, care creste numarul de tranzactii.

Aceasta setare aduce profituri mai mari dar in acelasi timp creste suma care poate fi pierduta intr-un singur trade (draw down) sau pe parcursul unei anumite perioade de timp. Acest nivel de risc este relativ ridicat de aceea poate fi nepotrivit pentru stilul tau de trading si apetitul la risc pe care il ai.

Membri Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site pentru a citi analiza detaliata a saptamanii trecute si recomandarile pantru saptamana viitoare.

Spor la trading!

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD