Saptamana trecuta si FAP Turbo cu Ichimoku

In saptamana trecuta nu am tranzactionat pentru ca am fost plecat intr-o zona unde am avut doar acces de internet nesecurizat. Ca urmare am inchis robotii. Intre timp am aflat de noua versiune FAP Turbo, care tranzactioneaza utilizand metoda Ichimoku. Este vorba de o tehnica ce foloseste trei indicatori, pentru a selecta trade-uri cu mare […]

In saptamana trecuta nu am tranzactionat pentru ca am fost plecat intr-o zona unde am avut doar acces de internet nesecurizat. Ca urmare am inchis robotii.

Intre timp am aflat de noua versiune FAP Turbo, care tranzactioneaza utilizand metoda Ichimoku. Este vorba de o tehnica ce foloseste trei indicatori, pentru a selecta trade-uri cu mare probabilitate. Mai multe despre aceasta metoda gasiti dand click aici. Acest update este gratuit pentru cei care au cumparat o licenta de Fapt Turbo.

De asemenea puteti vedea un video promotional despre noul FAP Turbo dand click aici.

Voi instala si eu versiunea ce tranzactioneaza cu tehnica Ichimoku, deocamdata pe demo, pentru a vedea daca are rezultate mai bune decat versiunile anterioare.

Membrii Comunitatii fapturbo.ro sunt invitati la site, unde va apare in scurt timp un articol cu analiza saptamanii viitoare.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD