Schimbari majore in conturile de tranzactionare

Pentru aceasta vara se anunta schimbari majore in conturile mele de tranzactionare, atat cel public cat si cel personal. Despre FAP Turbo Acum un an de zile am instalat o versiune noua de FAP Turbo: Ichimoku. La inceput a mers foarte bine dar cu timpul a inceput sa dea rateuri. De exemplu, tranzactioneaza Luni, imediat […]

Pentru aceasta vara se anunta schimbari majore in conturile mele de tranzactionare, atat cel public cat si cel personal.

Despre FAP Turbo

Acum un an de zile am instalat o versiune noua de FAP Turbo: Ichimoku. La inceput a mers foarte bine dar cu timpul a inceput sa dea rateuri. De exemplu, tranzactioneaza Luni, imediat dupa deschiderea sesiunii, in jur de ora 1 dimineata. Este, clar, o problema de codare. Acest lucru mi-a adus in mai multe randuri trade-uri dezastruoase, ultimul dintre ele chiar in aceasta Luni. Ca urmare, performanta contului a avut de suferit, iar performanta lui FAP Turbo a ajuns pe negativ. Ca urmare, sunt aproape 100% decis sa inchid definitiv capitolul FAP Turbo, dupa cativa ani de tranzactionare.

Interesant de mentionat ca la contul personal lucrurile stau mai bine decat la contul de Alpari. Pun aceasta comportare pe seama faptului ca Tadawul este un broker STP fata de Alpari care este Dealing Desk.

Megadroid

Desi Megadroid a inregistrat nu demult doua stop loss-uri, acestea erau asteptate de mult. In plus, contul este inca la positiv, cu aproape 15%. Megadroid a trecut testul timpului si va ramane in portofoliul meu de tranzactionare, atata timp cat isi va mentine performantele actuale.

Un nou robot

Echipa care a lansat Megadroid pregateste o noua surpriza: este vorba de un robot care se numeste Pipjet si care tranzactioneaza perechea usdcad. Producatorii sustin ca e vorba de o noua strategie de tranzactionare si o oportunitate pe care au descoperit-o, referitoare la aceasta pereche valutara, lucruri ce vor aduce un profit constant in investitii. Lansarea va avea loc in iunie/iulie anul acesta, dupa 3 ani de dezvoltare al robotului. Tinand cont de experienta pe care o am cu Megadroid, inclin sa cred cele spuse de producator si voi cumpara robotul.

Te voi tine la curent cu evenimentele!

Tags: , ,

4 Comments

 1. GubyIQ added these pithy words on June 26, 2012 | Permalink

  acel 15% al Megadroid pe ce perioada de timp este ? cam mare diferenta fata de reclama pe care si-o fac :)) http://forex-megadroid.com/

 2. Luca Dezmir added these pithy words on June 26, 2012 | Permalink

  15% pe doi ani si ceva. asta pentru ca am mers cu riscul la minimum. poti face mai mult daca maresti marja….

 3. GubyIQ added these pithy words on June 26, 2012 | Permalink

  cat % din cont risca pe o pozitie la setarea curenta ?

 4. Luca Dezmir added these pithy words on June 27, 2012 | Permalink

  0-0.5% stop loss primar, 3-5% stop loss secundar, in functie de evolutia pietei si numarul de loturi tranctionate (traderul alege un stop loss maxim dar, in functie de tipul semnalului, robotul poate alege un numar mai mic de loturi).
  traderul poate seta stop loss in procente (money management dinamic, in functie de strategia robotului) sau numarul de loturi tranzactionate (money management manual).

  adevarul este ca robotul a mers mai bine in ultimul an, odata cu update-urile care se fac continuu…

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD