Setarile de la testele demo pe Alpari

Dupa cum am promis, am scris un articol in site-ul Comunitatii fapturbo.ro in care am detaliat setarile cu care am testa pe demo FAP Turbo pe contul de la Alpari. Iata un insert din inceputul articolului, care este disponibil integral pe site-ul Comunitatii: Distributia uzuala de FAP Turbo vine cu o zona de configurare care […]

Dupa cum am promis, am scris un articol in site-ul Comunitatii fapturbo.ro in care am detaliat setarile cu care am testa pe demo FAP Turbo pe contul de la Alpari.

Iata un insert din inceputul articolului, care este disponibil integral pe site-ul Comunitatii:

Distributia uzuala de FAP Turbo vine cu o zona de configurare care contine vreo 50 de setari (ca sa fiu sincer nu le-am numarat). Varianta pentru traderii avansati (denumita 45) are si mai multe si iti permite sa te joci cu tot felul de paramentri pentru a influenta robotul de trading.

Pentru un incepator acest lucru poate fi descurajant. Desi producatorii robotului spun ca el este genul plug-and-play (adica il ‘bagi in priza’ si functioneaza) sunt anumite setari importante de care tebuie tinut seama.

Am inceput testele cu FAP Turbo pe contul de Alpari (cont care se descurca cel mai bine) tocmai de la ideea aceasta, de a modifica in setari cat mai putin. In acest articol voi detalia aceste setari.

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD