Teste demo

Am redeschis sectiune de teste demo, dupa ce in prealabil am mai cumparat memorie pentru VPS. Primul cont a fost cel de la Alpari UK. Desi saptamana trecuta am anuntat intentia deschiderea tranzactionarii pe real la Alpari, am decis sa pornesc doar cu contul demo. Decizia a fost buna pentru ca am inregistrat, pe contul […]

Am redeschis sectiune de teste demo, dupa ce in prealabil am mai cumparat memorie pentru VPS. Primul cont a fost cel de la Alpari UK. Desi saptamana trecuta am anuntat intentia deschiderea tranzactionarii pe real la Alpari, am decis sa pornesc doar cu contul demo. Decizia a fost buna pentru ca am inregistrat, pe contul real, prima saptamana negativa.

Voi folosi conturile demo pentru a monitoriza perechile care sunt neprofitabile si pe care nu le tranzactionez plus pentru a studia strategii exotice, testate pe date istorice (backtesting), de aceasta data pe demo (forward testing). Din aceasta cauza, in cea mai mare parte conturile o sa fie la minus, datorita perechilor care sunt puse pe monitorizare sau datorita perechilor supuse la forward testing.

Voi afisa conturile demo intr-o sectiune deparata pe site, care se numeste ‘experimental’, situata in partea de jos a paginii. Cei dintre voi care se pricep la testarea de strategii vor putea sa analizeze situatia contului (perechile tranzactionate, variatia numarului de loturi, etc.)  si sa-si faca o idee despre strategiile pe care le testez. Membri Comunitatii fapturbo.ro vor beneficia de analize detaliate.

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD