Teste pe demo si un nou cont real

In aceasta saptamana voi face doua modificari, dupa ce voi cumpara suplimentar niste memorie pentru serverul de VPS. deoarece TadawulFX nu permite tranzactionarea unor unitati fractionare de lot mai mici de 0,1 ┬ápentru a monitoriza tote perechile valutare pe care tranzactioneaza FAP Turbo voi deschide un cont demo. Acest lucru imi va permite sa iau […]

In aceasta saptamana voi face doua modificari, dupa ce voi cumpara suplimentar niste memorie pentru serverul de VPS.

  1. deoarece TadawulFX nu permite tranzactionarea unor unitati fractionare de lot mai mici de 0,1 ┬ápentru a monitoriza tote perechile valutare pe care tranzactioneaza FAP Turbo voi deschide un cont demo. Acest lucru imi va permite sa iau decizii corecte cu privire la selectarea perechilor pentru tradingul real si de asemenea sa pot face backtesting cu diferite configuratii, in conditii mult mai apropiate de ‘realitate’ (pana acum le-am facut de pe desktop)
  2. voi activa tradingul in real pe contul de Alpari, cu suma de 250 US$, pe care am transferat-o deja. Acest pas reprezinta o prima miscare dintr-un proiect denumit STARTUP 500 despre care va voi da detalii la timpul potrivit.
Tags: , , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD