Transferul banilor la Alpari: probleme tehnice

Saptamana trecuta am facut cateva miscari in conturile mele pentru a putea face transferul de bani spre Alpari. Am fost la banca pentru a discuta in direct despre comisioane si despre transferul prin online banking. Trebuie sa mentionez ca pana acum, toate transferurile din conturile mele spre brokeri s-au facut prin prezenta mea la banca. […]

Saptamana trecuta am facut cateva miscari in conturile mele pentru a putea face transferul de bani spre Alpari. Am fost la banca pentru a discuta in direct despre comisioane si despre transferul prin online banking. Trebuie sa mentionez ca pana acum, toate transferurile din conturile mele spre brokeri s-au facut prin prezenta mea la banca. Am vrut sa testez sistemul de transfer al fondurilor prin internet banking.

Dupa o lista interminabila de taxe si comisioane, am adunat obligatiile de plata si am ajuns la o suma minima datorata bancii, pentru acest serviciu, de 50 USD (indiferent de suma transferata). Mi s-a parut enorm (10% din 500 de dolari, cat doream sa transfer!) dar parea ca nu am ce face.

Ca atare am cautat o solutie, care s-a dovedit a fi transferul prin carte de debit. Am alimentat (tot prin online banking) cartea de debit si am incercat transferul. Esec. Atunci mi-am amintit ca am setat marja maxima a platilor la card la o suma mai mica decat cea pe care doream sa o transfer. Aceasta marja trebuia ridicata.

Am mers la banca pentru a face o cerere (acest serviciu nu este disponibil prin online banking). A doua zi (vineri) am incercat din nou sa transfer banii. Acelasi esec.

Ulterior am citit ca Alpha Bank face revizii la sistemele de plata electronice (sursa). Desi aceste operatii erau prevazute pentru sambata si duminica, se pare ca problemele au inceput de vineri. Ca in Romania.

Astazi o sa mai incerc o data. Daca vor fi din nou probleme, ma voi duce iarasi la banca pentru a pune intrebari.

Culmea, n-am avut probleme la validarea contului si ma impiedic de un transfer bancar….

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD