Tutorial video: setarea parametrilor de functionare ai FAP Turbo

In acest tutorial de 25 de minute am descris la modul general fisierul de setari al FAP Turbo, explicand sumar aproape fiecare parametru din strategia Scalper precum si ultimul set de parametri din fisierul de setare. In a doua parte am explicat detaliat cum se seteaza parametrul care defineste diferenta de fus orar intre brokerul […]

In acest tutorial de 25 de minute am descris la modul general fisierul de setari al FAP Turbo, explicand sumar aproape fiecare parametru din strategia Scalper precum si ultimul set de parametri din fisierul de setare.

In a doua parte am explicat detaliat cum se seteaza parametrul care defineste diferenta de fus orar intre brokerul de forex si ora GMT (Greenwich Mean Time), parametru deosebit de important in functionarea lui FAP Turbo.

Din versiunea 47 acest parametru este setat automat din soft dar el trebuie setat manual in cazul testelor care se realizeaza pe date istorice, pentru optimizarea performantei robotului.

La final am explicat cum trebuie copiat fisierul cu setari al FAP Turbo in directoarele platformei Meta Trader 4. Acest lucru este important pentru momentul in care voi trimite fisiere cu setari de functionare (exclusiv pentru membri Comunitatii fapturbo.ro), care programeaza FAP Turbo sa tranzactioneze conservativ, cu risc mediu sau mai agresiv, pentru un profit mai mare.

Tutorialul se poate accesa integral in grupul Comunitatii fapturbo.ro prezent pe trilulilu.ro
Va prezint mai jos o previzionare a primelor minute din acest tutorial.

Previzionare: Setarea parametrilor de functionare ai FAP Turbo
Vezi mai multe video Diverse »

Tags: ,

2 Comments

  1. doana bogdan added these pithy words on May 22, 2009 | Permalink

    acest tutorial nu are 25 de minute asa cum de lauzi

  2. Luca Dezmir added these pithy words on May 22, 2009 | Permalink

    desigur Bogdan 🙂

    ce vezi tu este doar previzionarea.
    intregul tutorial este disponibil numai pentru membrii Comunitarii fapturbo.ro

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD