Tutorial video: VPS

Acest tutorial este deosebit de important pentru incepatori sau pentru cei care nu au experienta cu VPS pentru ca stabileste: modul de deschidere a contului la SWVPS (sunt cateva shmekerii care trebuie cunoscute) modul de accesare al VPS de pe computerul personal modul de folosire a VPS-ului (downloadarea, instalarea si configurarea de software) La folosirea […]

Acest tutorial este deosebit de important pentru incepatori sau pentru cei care nu au experienta cu VPS pentru ca stabileste:

  • modul de deschidere a contului la SWVPS (sunt cateva shmekerii care trebuie cunoscute)
  • modul de accesare al VPS de pe computerul personal
  • modul de folosire a VPS-ului (downloadarea, instalarea si configurarea de software)

La folosirea VPS-ului am intimpinat mici probleme la folosire a platformei, probleme legate de particularitatea de folosire ‘la distanta’ (remote desktop) a unui server Windows 2003. Datorita experientei mele de hobbist in ale computerelor am reusit sa trec peste ele, prin tatonari si incercari. Acest tutorial va va permite sa economisiti timp si nervi pentru gasirea solutiilor.

In final totul a functionat bine si ma pot declara multumit (pentru inceput) de alegerea facuta (SWVPS).

Tutorialul video integral este disponibil doar pentru membri Comunitatii fapturbo.ro. Tot pentru ei, dupa cateva saptamani de lucru cu SWVPS am de gand sa scriu o recenzie amanuntita a acestui furnizor de servicii de VPS.

In continuare va propun sa vizionati primele minute din tutorialul despre SWVPS.
Membri Comunitatii fapturbo.ro pot accesa fisierul complet, a carui adresa apare in articolul prezent astazi in site la fapturbo.ro/comunitatea


Servere Virtuale Private (VPS)
Vezi mai multe video Diverse

Tags: ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD