Update la FAP Turbo, versiunea 4.8 si atacuri DDoS

Acum ceva timp a fost lansata varianta 4.8 a FAP Turbo, a carui licenta este extinsa pana la inceputul anului viitor. Pentru cei care nu stiu, producatorii lui FAP Turbo realizeaza update-uri la robot de cateva ori pe an. Este recomandabil sa faci update dar poti folosi si versiunile anterioare. Cei care doresc sa foloseasca […]

Acum ceva timp a fost lansata varianta 4.8 a FAP Turbo, a carui licenta este extinsa pana la inceputul anului viitor.

Pentru cei care nu stiu, producatorii lui FAP Turbo realizeaza update-uri la robot de cateva ori pe an. Este recomandabil sa faci update dar poti folosi si versiunile anterioare. Cei care doresc sa foloseasca varianta 4.7 e necesar sa faca update doar la libraria programului (desi personal n-am observat modificari fata de libraria veche).

In noua varianta exista unele modificari ale fisierului cu setari la FAP Turbo. Voi analiza aceste modificari in cadrul unui articol special, prezent pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro

In ultimul timp am primit emailuri de la cititori care ma alertau despre imposibilitatea de a vizualiza statisticile conturilor reale si demo, prezente pe fapturbo.ro Personal am observat o greutate in accesarea statisticilor.

In urma cu cateva zile am primi un email de la webmasterul mt4stats.com care este serviciul pe care il folosesc pentru listarea tranzactiilor la conturile mele. In acest email se spunea ca serverele pe care sunt instalate programele de la mt4stats au suferit atacuri repetate de tip DDoS (Distributed Denial Of Service), ceea ce a dus la problemele prezentate mai sus. Webmasterul promitea rezolvarea problemelor.

Se pare ca atacurile au continuat pentru ca in continuare exista probleme in accesarea statisticilor. Am facut unele cercetari si am observat ca si site-ul similar, mt4live.com a avut aceleasi probleme. In cazul in care acestea vor persista, am in vedere cautarea altui serviciu de listare gratuita a statisticilor.

Tot legat de acest incident, intr-un articol special de pe site-ul Comunitatii fapturbo.ro voi face unele recomandari importante pentru traderii care folosesc VPS-ul (Virtual Private Server) pentru tranzactionare.

Tags: , ,

LASA UN COMENTARIU

Emailul tau este never published nor shared. Cimpurile obligatorii sint marcate *

*
*

PROMO

EXPERIMENTAL


TAG CLOUD